Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Laffe aanval op Roxeanne!’ 

Anette vindt iets over Rachel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

De advocaat van moeder Rachel schildert Roxeanne Hazes af als mediageil. Rox zou nauwe banden hebben met de roddelpers en gevoelige informatie delen. Hoe anders is de waarheid…   

Er waren tijden, nog niet eens zo lang geleden, dat Roxeanne Hazes en Rachel níet op oorlogspad waren. In interviews haastte Roxeanne zich toen om haar moeder een heldenstatus toe te bedelen. ,,Ik kijk erg tegen mijn moeder op. Ze is een bijzondere, sterke vrouw en heel lief.”  

Huwelijk 
Tijdens zo’n gouden periode waren de twee onafscheidelijk. Illustratief is dat Rachel er snikkend bij zat toen Erik haar Roxeanne in 2017 ten huwelijk vroeg. Erik en zijn schoonmoeder hadden het aanzoek, op de bank tijdens een spelletje, zelfs samen bekokstoofd. Rox vertelde er in geuren en kleuren over in de media. 

Sjiek
Zo openhartig als Roxeanne was op de momenten dat het dikke mik was met Rachel, zo gesloten stelde zij zich op als het mis was. ,,Ik vind het niet heel sjiek om hier met de pers over te praten.” Liever volgde ze haar eigen koers met de focus op haar gezin en de muziek. 

Mediacode
Twee keer verbrak Rox haar eigen mediacode. Bij Beste Zangers, waarin ze sprak over haar jeugdtrauma’s, en toen er tegen haar wens in persoonlijke videobeelden van haar en haar vader opdoken in de serie Kleine jongen. Die had ze graag voor zichzelf bewaard om later aan haar zoon te laten zien.  

Erfenis
Met dit alles in het achterhoofd is het flauw dat Roxeanne tijdens het kort geding over de Hazes-erfenis werd neergezet als ware mediageil. Mede door haar toedoen, zo stelde het juridisch team van Rachel, zou de Hazes-moeheid in het land zijn toegeslagen. Sterker: cruciale documenten over de zaak werden niet zomaar met Rox gedeeld, ,,omdat ze nauwe banden heeft met de roddelpers en niet schroomt om gevoelige informatie rond te strooien,” aldus Rachels advocaat.   

Discreet
Als er iemand in de showbizz is die erom bekend staat loyaal en discreet te zijn, is het Roxeanne wel. Negen van de tien interview verzoeken wijst zij af. Oók voor glossy’s, en zelfs wanneer er van tevoren de afspraak wordt gemaakt om het niet over familieperikelen te hebben. Omdat Rox weet dat er uiteindelijk toch naar de juice wordt gevist.  

Rode loper
Wanneer mediajournalisten haar op de rode loper voor het blok zetten met lastige vragen over haar moeder, koos Rox ervoor om de schijn op te houden. Alles om haar familieleden te dekken. Het is maar goed dat Rox ditmaal zichzelf in bescherming nam door te schitteren in afwezigheid bij het juridische circus van haar moeder.

Tags

ERIK ZWENNESRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie