Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Maakt Peter Gillis straks ook gehakt van Nicolleke?’

Anette vindt wat van Peter Gillis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

‘Wat Nicolleke kan, kan ik ook’, moet Peter Gillis hebben gedacht. Dus brengt hij nu ook een boek uit. In tegenstelling tot zijn ex schrijft hij niet over coke, maar over koken. Hij lijkt de veilige weg te kiezen, terwijl zij met vuur speelt.

Peter Gillis, bekend om zijn liefde voor kant-en-klare maaltijden, heeft de wereld verrast met zijn eigen kookboek, Hatseflats! Zijn fans hadden het boek al vooruitbesteld, waarschijnlijk in de hoop in de hoop op tips om water in drie eenvoudige stappen te laten aanbranden. Want laten we eerlijk zijn, dat is Peters specialiteit.

Boterham
Op sociale media is de verdeeldheid groot sinds de boeklancering deze week. Terwijl velen Peters commerciële instinct en afgeslankte gestalte prijzen, zijn andere online aanhangers kritischer. Eén Instagram-commentator vat het cynisch samen: ‘Ik heb je nog nooit je eigen boterham zien smeren, laat staan een ei zien bakken. Dus een kookboek van Petertje? Ik pas deze ronde.’

Intriges

Als je nu al die ophef ziet rond een simpel kookboek, stel je voor wat er gebeurt als Peter’s ex, Nicol Kremers, straks haar eigen biografie uitbrengt. Dat wordt gegarandeerd een sappig verhaal met als grote trekpleister haar beroemde ex, Peter Gillis. Verwacht een overvloed aan drama en intriges, meer dan een avontuurlijke keukenprinses die haar zoekgeraakte recepten probeert te vinden.

Overwinning

In Nicolleke, mijn waarheid, mijn overwinning lijkt ze flink wat vuile was over haar tijd met de vakantieparkbaas buiten te gaan hangen. Als voorproefje deelde ze een intrigerende quote op haar Instagram. ,,Hij pakte een potlood van mijn kinderen en hield die boven mijn hoofd. Ik steek ‘m dadelijk door je hele hoofd heen!” Hoewel de context niet helemaal helder is en het ook over een andere ex zou kunnen gaan, is het doel niet gemist, want de gedachte aan Peter schiet meteen in je op. 

Dwang
Gillis voelt de bui natuurlijk al hangen en sleept Nicol Kremers voor de rechter om de naleving van een vaststellingsovereenkomst te eisen, terwijl Nicol beweert dat ze deze onder dwang heeft ondertekend. Op die manier lijkt Peter ook te willen voorkomen dat Nicol haar autobiografie publiceert zonder dat de inhoud is gecontroleerd op onjuistheden. De zaak staat gepland voor 9 november in de rechtbank in Utrecht. Zal Nicol haar kastanjes uit het vuur halen?

Tags

NICOL KREMERSPETER GILIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck