Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Moet Rebecca Loos zwijgen of klikken over Beckham?’

Anette vindt iets over Rebecca Loos
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Na haar vermeende slippertjes met David Beckham verdween Rebecca Loos in de anonimiteit. Maar nu wordt het schandaal opnieuw opgerakeld in de documentaire ‘Beckham’. Gaat ze in de tegenaanval?

De Netflix-documentaireserie ‘Beckham’ vertelt het meeslepende verhaal van de lange weg die David Beckham heeft afgelegd. Zijn passie en triomfen. Victoria Beckham laat zien dat ze ook maar een mens is; het wordt overduidelijk dat ze de reddende engel aan Davids zijde is. Kortom, een meeslepende kijkervaring. Toch stoort één aspect me mateloos!

Pit
Wat me ergert is de manier waarop de Spaans-Nederlandse Rebecca Loos erbij wordt gehaald om de serie pit te geven. Voor het eerst bespreken David en Victoria, die het voorheen afdeden als leugens, de vermeende affaire met zijn toenmalige personal assistente in 2003. Victoria onthult dat de maanden nadat Rebecca haar verhaal aan de pers had verkocht ‘de zwaarste van haar leven’ waren, terwijl David zich ‘lichamelijk ziek voelde’.

Slinks
In een knap staaltje documentaire-regie wordt de naam Rebecca zorgvuldig ontweken, maar de boodschap van de Beckhams is glashelder: zij willen de wereld laten zien dat zij hier samen sterker uit zijn gekomen. Dit blijkt ook uit de slotscène waarin ze dansen op het nummer ‘Islands in the Stream’. Eigenlijk is het een dikke middelvinger naar Rebecca: wie was jij om dit geluk te verstoren?”

Roem
Natuurlijk heeft Rebecca een fout gemaakt. Maar ze was jong, impulsief en liet zich verleiden door de kortstondige roem, evenals de paar ton op haar bankrekening als beloning voor haar indiscreties. Maar zoals ze zelf eerder zei: ,,Hij was degene die getrouwd was. Hij was degene die mij verleidde… En toch was ik degene die werd verguisd.”

Echtgenoot
Het is bitter voor Rebecca om, na jarenlang rustig met haar gezin in Noorwegen te hebben geleefd, plotseling weer in de spotlights te staan, dankzij de Beckhams en hun Netflix-deal.

Haat
Rebecca wordt nu overspoeld met haatberichten op sociale media. Als reactie plaatste ze een poll met de vraag: ‘Moet ik mijn verhaal vertellen of mijn mond houden?’ Van haar 33.5K volgers geeft 67 procent aan dat ze haar verhaal moet delen, terwijl 33 procent vindt dat ze moet zwijgen. Persoonlijk zou ik de lat hoger leggen en er een eigen Netflix-serie uitslepen.

Tags

DAVID BECKHAMVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck