Showbizz-expert Anette de Vries: Monique, inpakken en wegwezen!

Anette vindt iets van Monique Westenberg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Als een duveltje uit een doosje verkondigde Sarah van Soelen dat haar ‘deur altijd open staat’ voor ex André Hazes. Monique Westenberg kan háár deur maar beter snel achter zich dichtgooien en een nieuwe start maken, in haar eigen belang.

In een tijdelijke vlaag van gezond verstand kocht André Hazes vier jaar geleden een optrekje in Berkel en Rodenrijs. De koopsom, een dikke miljoen euro, betaalde hij uit eigen zak. Monique kwam niet op de akte te staan, het was een investering voor zijn zoon. ,,Dit geld staat veilig,” verklaarde hij in Veronica Magazine. ,,Ik krijg weleens de kolder in mijn kop als ik ga stappen. Dan zijn mijn pinpassen de volgende dag letterlijk weg. Met mijn huis kan ik het niet verkloten.”

Leugens
Met zijn huis niet, nee. De rest is een ander verhaal. Verslavingen, leugens en bedrog deden de fundering van het gezinsleven instorten. De rocker woont al een tijdje bij zijn moeder in Vinkeveen. Maar de tijd tikt, want André zou voornemens zijn om zijn mansion op Funda te knallen. Is dat vuil spel? Een trap na? Zielig voor Dré? Het lijdt geen twijfel dat de kleine het meest gebaat is bij een vertrouwde thuishaven. De vraag is alleen hoeveel geluk moeder en zoon nog gaan vinden op een plek die zoveel pijn, verdriet en ruzies herbergt.

Caravannetje
Toen André en Monique hun caravannetje op het kermisterrein van haar familie inruilden voor een villa, hoopten zij daarmee hun wankele relatie te redden. Niet meer zo op elkaars lip, dat zou ze goed doen. Het tegendeel bleek waar. Geluk zit ‘m blijkbaar niet in een huis, maar vooral in de bewoners ervan.

Invloed
Tegen Monique zou ik willen zeggen: ‘Houd de eer aan jezelf en maak een goede regeling voor een nieuw onderkomen voor jou en je zoon. Zolang André, noodgedwongen, onder moeders vleugels zit, zal hij alleen maar meer onder haar invloed komen te staan. Geef Rachel niet langer een excuus om garen te spinnen bij deze situatie. Grote kans dat jij en je zoon snel weer een stukje van de oude André terugkrijgen.’ Volgens het gesloten juicekanaal van Yvonne Coldewijer gaan er geruchten dat Monique een flirt zou hebben gehad met haar timmerman. Komt dat even goed uit bij een verhuizing.  

Lees ook de vorige column van Anette de Vries: https://www.ditjesendatjes.nl/showbizz-expert-anette-de-vries-waylon-bij-jinek-zo-bespeelt-hij-eva/

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESANDRE MONIQUEYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck