Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Ook Yolanthe koopt haar eigen diamanten wel’  

Anette vindt iets van Yolanthe
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Vol bravoure trok Yolanthe Cabau na haar scheiding naar Los Angeles om daar haar geluk te beproeven. Dat ze niet met hangende pootjes terugkwam, leidt tot bittere speculaties.  

Momenteel is Yolanthe Cabau volop aan het draaien voor een nieuwe Hollywoodfilm. Half april organiseert ze een lunch met 50 bekende powervrouwen in Los Angeles. Daarmee wil ze een miljoen euro ophalen voor een bijzonder project voor Free A Girl. De stichting die al 6700 meisjes uit de klauwen van monsters heeft gered, en waarvoor ze in 2023 weer drie gevaarlijke reizen maakt. Haar eigen platform Cabau Lifestyle draait ondertussen op volle toeren.  

Palmbomen 
Al sinds haar zeventiende staat Yolanthe non stop voor de camera’s en na haar ongenadige scheiding wist ze voor zichzelf en Xess Xava een nieuw leven onder de palmbomen op te bouwen. Je zou kunnen zeggen: hulde. In plaats daarvan werd Yolanthe door de deskundigen van Shownieuws neergezet als golddigger. Hoe anders zou de single moeder haar Californische glamourbestaan kunnen bekostigen?   

Sisterhood
Dat beroepsjoker Ronald Molendijk de boel liep op te hitsen, whatever. Onbegrijpelijk is dat mede-tafelgasten Patty Brard, Leontine van Moorsel en Natacha Harlequin beschamend weinig sisterhood toonden. Patty is nota bene ervaringsdeskundige in het op eigen houtje opkrabbelen en herrijzen na een scheiding.  

Sylvie 
De policy van Yolanthe is dat ze nooit reageert op achterklap en geruchten, omdat dat alleen olie op het vuur is. Sylvie Meis liet zich in het verleden wel verleiden tot een reactie in een soortgelijk geval. Na de breuk met Charbel werd er geopperd dat ze rondliep met een replica van haar verlovingsring om de schone schijn op te houden. ,,Nee, ik bezit mijn eigen f*cking diamanten,” trok Sylvie van leer. ,,Waarom moet ik überhaupt verloofd zijn om een diamanten ring te dragen? Zie het maar als een verloving met mezelf.” Waarmee ze maar wilde zeggen: ik dop mijn eigen boontjes wel. Datzelfde geldt voor Yolanthe. Ook zij heeft geen diamanten van een ander nodig voor haar eigen geluk.  

Tags

LEONTIEN VAN MOORSELNATACHA HARLEQUINPATTY BRARDSYLVIE MEISYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck