Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Stop Jaimie Vaes in Steenrijk, Straatarm!’

B-sterretje Jaimie zou eens in Steenrijk Straatarm mee moeten doen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

In haar column neemt Jaimie Vaes haar lezers mee op een ‘pittige’ reis als alleenstaande moeder. Van grijze dagen tot zware lasten, met ’s nachts huilend in bed liggen als hoogtepunt. Dit wekt vooral bij echte alleenstaande moeders verontwaardiging op, en terecht!

Jaimie Vaes is vooral bekend als de ex van rapper Lil Kleine. In magazine Grazia schetst ze haar leven als een aaneenschakeling van tragische momenten. Maar ze besloot tweeënhalf jaar geleden zelf om Jorik, de vader van haar zoontje, uit haar leven te bannen.

Hoon
Het zal niemand verbazen dat haar melodramatische uitspraken flink wat hoon en spot hebben veroorzaakt. Vooral bij moeders die alle eindjes aan elkaar moeten knopen en die geen tijd hebben voor VIP-feestjes zoals Burning Man. Jaimie stelde in haar stuk: ,,Dan zeggen mensen: Je hebt toch een nanny? Maar uiteindelijk ben je toch gewoon een alleenstaande moeder, die fulltime met haar kind is.”

Cup A
Ah, de eeuwige nanny-kwestie. Herinner je je die aflevering van ‘Jaimie in the Fast Lane’ nog, zo’n drie jaar geleden? Ze was toen nog met Jorik. Jaimie ging op zoek naar de perfecte nanny, een waar circus met Estelle Cruijff en Koen Kardashian als mederechters. Jaimie had haar eigen unieke criteria voor de ideale nanny: ,,Ik hoef geen tweede Pamela Anderson in huis.” En dan nog iets over een Cup A en een bochel.

Jetset
Terugkijkend wordt het steeds duidelijker hoe Jaimies leven destijds een onvoorstelbare jetsetbubbel was! En blijkbaar is die bubbel nog steeds stevig opgeblazen… Dus ik gooi het idee op tafel: wat als Jaimie nu eens in de schoenen zou staan van een bijstandsmoeder in het tv-programma ‘Steenrijk, Straatarm’? Weg van haar glamoureuze leventje, stapt ze in de harde realiteit van de gewone mens. Een kans om de echte wereld te ervaren, weg van de schijnwerpers en designerkleding.

Bevoorrecht
Misschien, wanneer ze haar ogen opent, zal ze de uitdagingen van veel alleenstaande moeders inzien en waarderen hoe bevoorrecht ze eigenlijk is. Het feit dat haar geld tijdens de opnames niet meer kan rollen voor die extravagante spullen (je weet wel, het soort luxe dat niet in de normale winkel ligt) lijkt mij een geniale bijvangst.

Tags

JAIMIE VAESJORIKLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck