Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Wat rockende Jada Borsato écht bedoelde’

Anette vindt iets van Jada Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Rode-loper-gasten zouden om mindere redenen ‘geen commentaar’ roepen, maar Jada Borsato was dapper genoeg om de pers te woorden te staan op een première. Toch werd zij daarop keihard afgerekend! 

In een opvallend felroze outfit en met een Leco-make-up, stapte Jada Borsato de rode loper over voor de première van de nieuwe sinterklaasfilm. Natuurlijk wist ze dat er nieuwsgierige journalisten en cameraploegen op het event konden rondhangen, vooral omdat echt nét het nieuws naar buiten was gekomen dat het Openbaar Ministerie haar vader gaat vervolgen voor ontucht met een minderjarig meisje.

Smerig
In een wereld waar ‘geen commentaar’ vaak het veilige pad is, koos Jada ervoor om luid en duidelijk haar stem te laten horen. Ze sprak niet alleen voor zichzelf, maar ook namens haar vader, die tot aan zijn nek in de smerige juridische sores zit.

Gevierendeeld
Puntje bij paaltje bleek het leeuwendeel van de pers naar Leeuwarden te zijn afgereisd om verslag te doen van de musical De Tocht. Achteraf gezien was dat een geluk bij een ongeluk voor Jada. Want na haar interview met Shownieuws werd ze met de grond gelijkgemaakt, gevierendeeld en door de modder gesleept in de media.

Geen Stijl

,,Jada Borsato had gewoon der muil moeten houden toen er gevraagd werd naar het ongewenste gefriemel van haar vader en zich moeten verschuilen achter een neutraal ‘geen commentaar’”, schreef opiniesite Geen Stijl.

Ziggo Dome

De grootste kritiek op Jada’s interview betrof haar uitspraak ‘We gaan dit rocken’. ,,Alsof het een concert in de Ziggo Dome is. Even opletten Jada, we leggen het nog één keer uit: zwijgen is zilver en niet aan kinderen zitten is goud”, aldus Geen Stijl.

Brandstapel 

Ik begrijp de woede in deze zeer delicate en wellicht schunnige zaak, maar om daar een twintigjarige zo voor op de brandstapel te gooien, vind ik overdreven. In het andere interview dat ze aan Weekend gaf, twee pagina’s lang, drukte zij zich al veel beter uit door toe te geven dat ze in shock is, maar dat ze haar vader blijft ‘steunen’ en ‘optimistisch’ in het leven staat. 

Pater familias
Dit zijn betere woorden, maar de boodschap blijft onveranderd: de Borsato’s blijven onvoorwaardelijk achter hun pater familias staan, die al twee jaar geen deuk in een pakje boter ‘rockt’.

Tags

JADA BORSATOMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck