Showbizz-expert Anette de Vries: Zo is Mariska Bauer écht!

Anette weet wat over Mariska
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

De Bauers zijn weer terug op de buis, na twintig jaar en vele ups en downs. Nu al is het een kijkcijferkanon! Maar hoe zijn Frans en Mariska nou echt als de camera’s uit zijn?

De première van ‘De Bauers – 20 jaar later’ was een heerlijke smeltkroes van alledaagse chaos en onderlinge plaagstootjes. Het voelde alsof je een kijkje nam in een realityshow van je eigen buren, maar dan met een Baueriaanse twist waar je nog om zou kunnen lachen.

Slagveld
De kamer van zoon Frans jr. bleek een waar slagveld . ,,In mijn kamer zie je gewoon dat er wordt geleefd,” verklaarde het jonge evenbeeld van de volkszanger trots. Gewezen op de enorme stapel kleding die zich als een berglandschap tot aan het plafond uitstrekte, verzuchtte hij: ,,Daar kan ik niets aan doen, zo heeft mama de was gebracht.”

Nep
De Bauers lijken totaal zichzelf te blijven terwijl ze op de voet worden gevolgd door een team van cameramensen. Vraag je je af of er echt niets nep aan ze is? Nou, daar kan ik je geruststellen! Dat werd me deze week maar weer duidelijk toen ik Mariska sprak voor een Moederdaginterview voor DenD. Gewoon in de auto, tijdens hun privétijd. Ze reden net terug van een fotoshoot met Frans en haalden een simpele snack bij het tankstation. Oh, de Bauers, zo zalig onbewust van hun eigen roem.

Escargots
Tijdens een gesprek over haar kookvideo’s en levensstijl, raakte Mariska even de draad kwijt toen ze niet op de juiste producten kon komen. Moeiteloos schoot Frans te hulp vanaf de zijlijn met een opmerking over ‘escargots’ (Mariska: ,,Wat zijn dat nou weer?”) en de Light Jam die hem slank houdt. En dat is waar ‘De Bauers’ om draait: wat je ziet is wat je krijgt. Geen glamour, geen poespas, alleen maar echtheid.

Hazes
Wat een verademing na al die egodocumentaires van Lil’ Kleine, Tino Martin, Femke Louise en André Hazes. Godzijdank is de documentaire van André ’s moeder vanuit Spanje niet doorgegaan, want daar ontbreekt alles wat juist ‘De Bauers’ zo onweerstaanbaar maakt.

Tags

ANDRE HAZESFAMKE LOUISEFRANS BAUERLIL KLEINERACHEL HAZESTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck