Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Zó voelt Wendy zich de koning te reik(i)’

Anette vindt iets van Wendy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Presentatrice Wendy van Dijk maakt een nieuwe sprong van glitter en glamour naar een diepere innerlijke reis. Ze opent haar energiekanalen en omarmt zwevende aura’s, niet langer geobsedeerd door tv-succes, maar steeds meer op zoek naar… zichzelf?

Na de ontgoocheling van ‘Ministars’ en het vertrek van haar man, Erland Galjaard, bij SBS6, begint de televisiecarrière van Wendy van Dijk zoetjesaan te haperen. Maar Wendy zou Wendy niet zijn als ze niet al een voorgevoel had. Haar intuïtie fluisterde haar in dat er iets buitengewoons op haar pad zou komen. Dat werd reiki, een soort holistische APK-keuring voor je ziel, waarbij de energieën gecheckt en opgepoetst worden tot ze weer glanzen als een pas gepolijste aura.

Trots
Met een vleugje spirituele trots verkondigt Wendy op Instagram dat ze haar allereerste reiki-diploma heeft behaald. Ze is vastbesloten ook reiki 2 en 3 te behalen, als een ware goeroe in de dop. Viola Holt, die na haar exit in de tv-wereld is getransformeerd tot opperreikimaster, is laaiend enthousiast over Wendy’s beslissing. Eindelijk kan zij zich verbinden met een diepere betekenis in het leven, ver weg van de oppervlakkige televisiewereld, analyseerde Viola in magazine Weekend. 

Ego
Viola Holt: ,,Je gaat toch anders in het leven staan als je de dingen op een andere manier bekijkt. Het breekt het ego af. Egoreductie noem ik het. Dat hebben veel mensen nodig, ook in Hilversum. Niet denken dat je het centrum van de wereld bent. Gewoon bescheiden blijven. Dat brengt reiki ook.”

Roestig
Natuurlijk zweven er weer vooroordelen in de lucht over Wendy’s reiki-avontuur, maar aan de andere kant: in de wereld van showbizz is niets te gek. Zolang het maar straalt en schittert, te midden van de dreigende roest die zich langzaam lijkt te vormen op haar ooit zo glansrijke tv-carrière.

Tags

WENDY VAN DIJK VIOLA HOLT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie