Showbizz-expert Vanessa Bontje: Dré, pak alsjeblieft die microfoon weer op

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Het overkomt me niet gauw, maar jemig… wat ben ik Hazes-moe. Het voortdurende ‘wel trouwen’, ‘niet trouwen’, ‘wel terug bij Monique’, ‘niet terug bij Monique’, ‘wel ruzie met mams’, ‘geen ruzie met Rachel’… Do-de-lijk vermoeiend. Dré, verlos ons van al dit gehannes en pak alsjeblieft, liever gisteren dan vandaag, die microfoon weer op.

De naam Hazes is verworden tot de Kardashians van de lage landen. Kardashian is voor mij synoniem aan: niets presteren, gewoon je leven laten volgen door camera’s. Voor de goede orde: ik heb het hier over André en niet over Roxeanne, die wél gestaag doorbouwt aan haar carrière.

Als ik denk aan André, dan denk ik inmiddels aan alles behalve aan zijn zangtalent. Onderhand lijkt het er bij hem geen fluit meer toe te doen wat hij wel of niet presteert in zijn beroep, maar alleen hoe hij zijn leven leidt. Zucht…

En het erge is: er wordt ook nog een serie over gemaakt bij Videoland. Krijgen we die hele toestand nóg een keer. Wat hij ook doet (wel of niet bij Monique blijven), het maakt helemaal geen donder uit, want volgende week kan het weer anders zijn. Dat zagen we wel aan het duizelingwekkende tempo waarin hij voor, tijdens en na zijn relatie met Monique romances beleefde.

Hij had de moeder van zijn kind nog niet ten huwelijk gevraagd, of hij legde het aan met Sarah van Soelen en kocht maar meteen een huis met haar. Tot samenwonen is het volgens mij niet eens gekomen, want toen was hij alweer gevlogen. O ja, er was natuurlijk ook nog iets met een kliniek in Spanje…

Die kliniek zou te maken hebben met het bijkomen van een soort burn out. Daarom heeft hij tot volgend jaar april zijn agenda schoongeveegd. Maar je kan mij toch niet wijsmaken dat al dat niet-werken naast een dagelijkse overdosis ‘Hazes-nieuws’ werkelijk zorgt voor rust? Althans, zo komt het met al die verwikkelingen niet over.

Ik zou zeggen: André koop net als je vader een rijmwoordenboek en ga ervoor zorgen dat jouw megahit Leef als de sodemieter een vervolg krijgt. Want zoals het nu gaat, ben ik bang dat je straks alleen nog maar bekend bent omdat je als een malle Pietje door het leven bent gebuiteld. Zou doodzonde zijn!

Tags

AndréAndré HazesHazesMonique WestenbergRachel Hazes

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie