Showbizz-expert Vanessa Bontje: Glennis Grace & son: SCHAAMTELOZE VERTONING!

Vanessa vindt iets van Glennis Grace
Door: Vanessa Bontje
14-05-2022

Hoeveel spijt heeft Glennis Grace werkelijk van die vechtpartij in een Amsterdamse supermarkt?! Het leek of ze onlangs bewust een middelvinger opstak naar haar criticasters. Ze zong een ‘fout nummer’ met de verkeerde persoon.

De aanmoedigingskreet onder artiesten ,,spuug ze in de bek!” heeft Glennis Grace treffend weergegeven. Tijdens een optreden in de hoofdstedelijke Melkweg, trok ze tijdens een Bob Marley-cover haar zoon Anthony het podium op. Samen zongen ze Don’t Worry About A Thing (maak je nergens druk om). Dat was na die supermarktvechtpartij, waarna een vakkenvullertje wekenlang met een hersenschudding thuiszat, een schaamteloze vertoning…

Hangende het onderzoek naar wat zich eind februari precies heeft afgespeeld in die supermarkt in de Jordaan, is Glennis Grace alvast weer aan het werk gegaan. Volgens sommigen ,,te vroeg” na de ophef rondom de zangeres die het naar eigen zeggen vanuit  haar ,,moederinstinct” opnam voor zoonlief, die stond te roken in de winkel. 

Vechtpartij

Enkele uren nadat Anthony door personeel was gewezen op het rookverbod, ging Glennis met een soort knokploeg van naar verluidt zeven man verhaal halen. Niet met de mond, maar met de handjes, zo wil het verhaal. En zo kwam het dat de spreekwoordelijke pleuris uitbrak. Het gevolg was een massale vechtpartij.

Het verhaal kwam bekenden van de familie niet onsoortig voor. Glennis raakte al vaker in opspraak om gedrag dat niet het toonbeeld van beschaving is. Maar een knokpartij… dat was toch wel andere koek. De politie sloot de zangeres in de boeien en gooide haar voor enkele nachten in de cel.

Schaamteloos

Lang verhaal kort: er kwam een excuusvideo waarvan de volmondigheid van haar ‘sorry’ op zijn minst in twijfel kon worden getrokken. Ze liet in een tv-interview ook nog eens weten de tijd in de nor nuttig te hebben doorgebracht door haar clubtour voor te bereiden. Zou ze toen ook al hebben bedacht wat ze afgelopen woensdag in de Melkweg deed? Dat duetje met haar zoon: Everything’s gonna be allright.

Dat alles uiteindelijk goedkomt, zal allemaal gerust wel. Maar als ik Glennis was, zou ik denken: laat ik me maar even koest houden. Onlangs is ze immers nog gecanceld door de organisatie van Beste Zangers Live! Dat je met je zoon, om de moed er wellicht in te houden, lekker thuis in de woonkamer zo gaat staan, allá. Maar op een podium tijdens een tour waar voor elk optreden nog kaarten te krijgen zijn? Ik vind het schaamteloos, een regelrecht ‘spuug ze in de bek’.

Meer DenD