Showbizz-expert Vanessa Bontje: het ongelukkige liefdesleven van Linda de Mol

Vanessa vindt iets over Linda de Mol||Sander Vahle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Linda de Mol heeft alles waarvan vele anderen dromen, behalve geluk in de liefde. Een van de meest geliefde, rijkste en bekendste tv-vrouwen van Nederland heeft een punt gezet achter haar relatie met de omstreden bandleider van The Voice of Holland, Jeroen Rietbergen. Met deze breuk ziet Linda voor de derde keer in dertig jaar een langdurige relatie stranden.

Het was zomer 1991 dat Linda voor het eerst een serieuze stap in haar liefdesleven maakte: ze gaf haar jawoord aan juwelier Fred Reuter. Hij was haar jeugdliefde, zo vertelde ze in een interview. Het was burgerlijkheid ten top, zo vertelde ze in Sterren op het Doek. ,,Ik had gewoon een echt seks, drugs & rock ’n roll-leven gehad kunnen hebben”, zei ze toen. Maar in plaats daarvan werkte ze zich te pletter en was een van de weinige uitspattingen de aanschaf van plantjes bij het tuincentrum.

Touwtjes in handen

Vier jaar later, in 1995, was de relatie voorbij. In een interview met Henk van der Meijden in De Telegraaf lichtte ze de scheiding toe. Reden zou haar drukke agenda rondom het programma Love Letters zijn geweest. Reuter zelf wierp in de jaren erna een ander licht op de breuk. ,,Linda wil altijd de touwtjes in handen hebben. Ze controleert alles.”

Linda de Mol en Fred Reuter

Overspel

Kort na haar scheiding van Reuter kwam Sander Vahle in beeld. Met hem trouwde ze niet, maar creëerde ze wel een verbintenis voor het leven door twee kinderen met hem te krijgen. Dochter Noah en zoon Julian waren nog maar 8 en 10 jaar oud toen in 2007 het overspel van hun vader breed werd uitgemeten in de media. Hij had een affaire met een huisvriendin, die ook nog eens de achterbuurvrouw van Linda was. Sander is overigens werkzaam als een van de regisseurs van The Voice of Holland.

Linda de Mol en Sander Vahle

Privédetective

Troost vond Linda in de armen van muzikant Jeroen Rietbergen. In 2013 doken er al eens geruchten op dat hij Linda had bedrogen met Renée Gunning uit Gooische Meisjes. Dat werd door hem resoluut naar het rijk der fabelen verwezen voor te verklaren dat hij Linda nooit had bedrogen, geen relatie had gehad met Renée en dat er geen privédetective door Linda was ingehuurd om een en ander uit te zoeken.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Seksschandaal

Afgelopen weekeinde werd bekend dat Jeroen, die overigens ook toetsenist was in de band van de eveneens omstreden coach van The Voice of Holland Marco Borsato, in verband met een groot seksschandaal ontslag heeft genomen bij The Voice. Linda heeft op haar beurt vandaag in een statement laten weten dat ze haar relatie met Jeroen heeft verbroken:

Lieve allemaal,

Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.

Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.

Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.

Linda de Mol

Tags

JEROEN RIETBERGENLIEFDESLEVENLINDA DE MOLSANDER VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck