Showbizz-expert Vanessa Bontje: Lekker om je vriendinnen zo voor het blok te zetten, Glennis!

Vanessa vindt iets over Glennis Grace
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

De meeste mensen willen van de Ladies of Soul weten of ze Glennis Grace eind september nog bij de concerten willen hebben. Ik zou het willen omdraaien. Waarom laat Glennis haar besties zo worstelen en houdt ze de eer niet aan zichzelf? Moeten haar vriendinnen dezelfde weg gaan als former-bff Fred van Leer en het besluit soms vóór haar nemen? 

Na die ordinaire matpartij in de buurtsuper is het imago van Glennis Grace verpulverd. Als een vriendin zó onder vuur ligt, wil je er tot op zekere hoogte voor haar zijn. Maar wat Glennis volgens mij niet begrijpt, is dat loyaliteit van twee kanten moet komen. Haar naam is op het ogenblik dusdanig besmet dat ze anderen erin meesleurt. Dat zou zij Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Berget Lewis toch ook niet moeten willen aandoen? Vooral niet nu duidelijk is dat de rechtszaak een maand ná de concerten van de Ladies of Soul pas wordt gestart.

Stap terug

Hoe het precies is gegaan met Fred van Leer, die zijn (voormalig) goede vriendin Glennis aan de kant zette door haar uit de line-up van zijn Fred & Friends-shows volgende maand in Ahoy te halen, weet ik natuurlijk niet. Maar ik kán me zo voorstellen dat good old Fred tot het laatste moment heeft gehoopt dat Glennis zélf zou inzien dat ze beter eventjes een stap terug kan doen. Ik bedoel: als mensen hun gekochte tickets voor een show van Glennis al gratis weggeven, dan is er toch echt wel wat aan de hand.

Manager

Waar is Glennis’ manager eigenlijk in dit verhaal? Dat hele incident met de knokploeg die mama Glennis had opgetrommeld, had van meet af beter moeten worden begeleid. Elk publiek verhaal dat Glennis vertelde, zou ik als ik haar manager was van A tot Z vooraf hebben doorgesproken. En dus niet laten vertellen hoe chill het was die paar dagen in de nor, dat ze daar in alle rust haar nieuwe show had kunnen voorbereiden en al helemáál niet die ‘schuldbekentenis’ op video twee maanden later. Zó ongeloofwaardig.

Geëtter

En dan nu dit eindeloze geëtter rond de Ladies of Soul. Iemand zou toch moeten zeggen: ‘Glenn, we trekken hier een streep, we houden ons een jaar koest en komen dan terug en vertellen wat het je heeft gedaan en dat je inziet hoe fout het allemaal was.’?

Dat is namelijk een tactiek die echt vaker wordt gebruikt, hoor!

Of zou dat dan weer een reden voor Glennis zijn om boos te worden… En we weten allemaal wat daarvan kan komen bij Glenda Batta. Daar hebben misschien zelfs haar goede vrienden geen trek in.

Tags

BERGET LEWISCANDY DULFEREDSILIA ROMBLEYGLENNIS GRACELADIES OF SOUL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie