Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Betekent dít einde droom Maxime Meiland?

Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: 'Betekent dit einde droom van Maxime Meiland?'
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, hint op het einde van Chateau Meiland. Dat het tijd wordt dat de serie van de buis verdwijnt, heeft Martien zelf al meerdere keren benadrukt. Maar één familielid zal een stuk minder blij zijn. Want hoe gaat Maxime Meiland de hypotheek van haar miljoenenvilla blijven betalen?

Maxime was op slag verliefd toen ze de miljoenenvilla op Funda zag verschijnen. Maar toen naar buiten kwam dat zij en Leroy interesse hadden in het optrekje, fronsten veel mensen hun wenkbrauwen. Want is het optrekje niet onbetaalbaar voor het jonge stel?

Droom in duigen?

In eerste instantie was het inderdaad nog maar de vraag of de bank de hypotheek wel zou verstrekken. Maar met haar Talpa-contract verdient Maxime genoeg om de hypotheek te kunnen betalen, dus kochten zij en Leroy het huis.

Een enorm huis met een zwembad in de tuin voor dochters Claire en Vivé: het is voor Maxime een droom die uitkomt. Maar is die droom nog wel realistisch zónder haar Talpa-contract? Volgens biograaf Jan Dijkgraaf duurt het niet lang meer tot Chateau Meiland van de buis verdwijnt. Voor Maxime een groot financieel risico, aangezien haar inkomen bijna volledig afhankelijk is van de serie.

Sponsordeals

Naast haar rol in de serie, verdient Maxime geld aan sponsordeals op Instagram. Maar je kan het al raden: bijna al die deals zitten verbonden aan de serie. Een nieuwe onderneming starten durft Maxime hoogstwaarschijnlijk ook niet meer aan. Haar vorige ondernemingen, waaronder twee kledingwinkels, hebben haar meer geld gekost dan het haar opleverde.

Pension

Om nog maar te zwijgen over haar baan in pension Code Rosé. Hoewel het pension door fans volop geboekt wordt, is het nog zeer de vraag hoe dat zal zijn wanneer de familie niet meer op televisie te zien is. Want zeg nou eerlijk: wie wil er dan nog honderden euro’s betalen voor een nachtje in een simpel pension?

Opnieuw

Uiteraard is het stoppen van Chateau Meiland ook voor Martien en Erica een financieel risico. Maar anders dan Maxime, verdient Martien ook nog een boterham met andere programma’s. Een optie is om, net als haar vader, andere dingen op televisie te doen. Maar daar heeft Maxime helemáál geen zin in. ,,Ik ga niet iets anders op televisie doen”, onthulde ze onlangs. Dat de meeste dromen bedrog zijn blijkt wel, want hoogstwaarschijnlijk staat er binnenkort dan toch weer een ’te koop’-bord in haar tuin.

Tags

CHATEAU MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck