Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Brengt dít geloofwaardigheid Maxime Meiland in gevaar?

Charlotte weet iets over Maxime
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland krijgt de een na de andere beschuldiging naar haar hoofd geslingerd. Na de smaadzaak die haar vermeende verkrachter aanspande, wordt ze deze week ook door een voormalige vriendin en haar oude schooldirecteur beticht van liegen. En dát kan Maxime juist nu niet gebruiken…

Maxime bracht in maart vorig jaar haar biografie Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig! uit. Ze vertelt daarin dat ze op vijftienjarige leeftijd is verkracht. De vermeende dader, die in de biografie niet bij naam wordt genoemd, spreekt dat tegen. Hij spande een smaadzaak aan, maar die werd gewonnen door Maxime. Een overwinning, zou je denken. Maar helaas lijkt de beerput die Maxime zelf opende, steeds dieper te worden.

Beschuldigingen

Veel mensen geloven haar verhaal namelijk niet. Haar Instagram blijft volstromen met beschuldigingen dat ze liegt en deze week hebben twee oude bekenden er nog een schepje bovenop gedaan. In haar boek vertelt Maxime namelijk niet alleen het schokkende verhaal over haar verkrachting, maar ook dat ze op de middelbare school is gepest. Er worden geen namen genoemd, maar de ‘pester’ weet dat het over haar gaat. ,,Ik heb Maxime absoluut niet gepest. Dat liegt ze!”, reageert de vermeende pester in Story.

Grensoverschrijdend gedrag

En dat is nog niet alles: in haar boek vertelt Maxime dat ze op diezelfde school te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag. Een van haar leraren zou in de les, terwijl haar klasgenoten het zagen, aan haar oor hebben gelikt. Maxime beweert een melding te hebben gedaan bij de schooldirecteur, die ze in haar boek ‘meneer Out’ noemt. Maar wanneer hij het boek van Maxime leest, herkent hij zich helemáál niet in haar verhaal. ,,Soms worden verhalen zo sterk, dat je het zelf gaat geloven…”, reageert Out.

Pijnlijk

Het zijn woorden die het verhaal over haar verkrachting opnieuw laat wankelen. En dat is behoorlijk pijnlijk, want mocht Maxime wél de waarheid spreken, dan is het ergste wat je kan overkomen dat je niet wordt geloofd.

Tags

MAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck