Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Dáárom eist Sylvie geld van Niclas’

Charlotte vindt iets van Sylvie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar Sylvie Meis en Niclas Castello in hun gezamenlijke verklaring eerder aangaven ‘met pijn in hun hart’ uit elkaar te gaan, hebben de lieve woorden nu plaatsgemaakt voor een bikkelharde strijd. Sylvie eist geld en Niclas is gewaarschuwd…

In een korte verklaring lieten Sylvie en Niclas weten te gaan scheiden. ,,Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen.”

Haat

Toch is het hoofdstuk Niclas nog niet afgesloten. De liefde tussen de twee, áls die er ooit was, heeft plaatsgemaakt voor een strijd om euro’s. Sylvie eist geld van Niclas, zo meldde de Duitse pers deze week. Waarom? Naast kunstenaar is Niclas ook eigenaar van de Castello Coin, een cryptomunt. De lancering van de Castello-munt was groots, maar liep uit op een financieel fiasco. Niet alleen Niclas zou hierdoor veel geld zijn kwijtgeraakt, óók Sylvie! Het zou gaan om behoorlijk wat van haar ‘spaargeld’.

Grote fout

En dat niet alleen: Sylvie zou een vriendin hebben geadviseerd om eveneens in de munt te investeren. Toen die vriendin haar geld zag verdampen, betaalde Sylvie dat naar verluidt uit eigen zak terug. Niet uit goedheid of vriendschap, maar vooral om haar eigen imago te beschermen. Haar boze vriendin zou immers de publiciteit kunnen zoeken en dat zou voor Sylvie tot reputatieschade kunnen leiden.

Wraakzuchtig

Al het gedoe rond Niclas’ munt, lijkt Sylvie wraakzuchtig te maken. Het bedrag dat ze aan haar vriendin heeft betaald, zou Sylvie nu terugeisen van haar ex. Op zich niet zo gek, want door haar vriendin schadeloos te stellen, heeft ze ook voorkomen dat er negatieve publiciteit naar buiten komt over de Castello-munt. En negatieve publiciteit kan hij zeker niet gebruiken.

Geld

Wel is Niclas gewaarschuwd, want het is niet de eerste keer dat Sylvie een ex-echtgenoot een stuk armer achterlaat. Na de scheiding met Rafael van der Vaart cashte ze miljoenen. Dat weet Niclas ongetwijfeld ook, want volgens Duitse media is hij behoorlijk in paniek. Niclas weet: als het om geld gaat, valt er met Sylvie niet te spotten…

Tags

NICLAS CASTELLOSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck