Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Dáárom liet Monique ‘verzoening’ met André uitlekken’

Door: Charlotte Wijnen
24-09-2022

Er is absoluut géén sprake van een liefdeshereniging met André Hazes. Dat heeft Monique eindelijk toegegeven. Maandenlang wilde ze er niets over kwijt, maar deelde wél de momenten die ze met hem samen was. Het zorgt voor een hoop vragen: liet Monique de ‘verzoening’ bewust uitlekken?

Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het niet háár keus was om de relatie met André te beëindigen. Na de breuk deed ze er letterlijk alles aan om het hart van de zanger opnieuw te veroveren. En even leek het erop dat dat gelukt was: sinds de vakantie in Amerika leek een verzoening dichterbij dan ooit.

Tipte Monique de fotograaf?

Herinneren we ons de foto’s nog van die vakantie? De verliefde blikken, een knuffel en zelfs een kus werden vastgelegd door een fotograaf. De foto’s, die hét bewijs waren van een liefdeshereniging, werden diezelfde week nog gepubliceerd in weekblad Privé.

En toen kwamen de vragen. Want hoe kon Privé zo snel weten in welk hotel ze moesten zoeken? Al snel ging het gerucht rond dat Monique zélf de fotograaf getipt had over het hotel waarin ze verbleven.

‘We zijn niet samen’

Het begon er sterk op te lijken dat Monique de hele wereld wilde laten zien dat zij en André samen met hun zoontje weer een compleet gezin vormden, of dat nou waar was of niet. Toch liet ze iedereen maanden in spanning: hoewel ze op Instagram voortdurend hints gaf, bevestigde of ontkende ze de relatie met André nooit écht.

Tot deze week, want na al die maanden vond Monique het plotseling tijd worden om aan de media te vertellen dat zij en André niet samen zijn. In een groot interview met LINDA is ze openhartiger dan ooit. ,,We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren’’, verduidelijkt Monique. Maar Monique, als er niets speelt, wáárom zei je dat niet meteen?

Kickt Monique op aandacht?

Monique deelt namelijk werkelijk alles op Instagram. Wanneer ze met André samen is, zet ze hem nooit helemaal op de foto. Meestal zien we bijvoorbeeld alleen een arm, in ieder geval genoeg om te weten dat het om André gaat. Waarom moet dat zo geheimzinnig als hij er alleen is voor zoontje Dré?

Daarbovenop worden we op Instagram dagelijks overspoeld met foto’s van haar, van zoontje Dré, of van een vakantie met André erbij. Onlangs ging Monique zelfs zo ver, dat ze met haar volgers deelde dat ze tijdens een weekendje weg in een emmer plaste! Kickt ze stiekem gewoon op aandacht?

‘In the picture’

Dat heel Nederland dacht dat er sprake van een verzoening was, of nog meer zelfs: een bruiloft, zou haar waarschijnlijk alleen maar goed uitkomen. De roddels zorgen ervoor dat er over haar wordt gepraat en gespeculeerd, waardoor ze ‘in the picture’ blijft. Want sprake van een verzoening was er kennelijk al lang niet meer; Monique wilde alleen dat wij dat dachten. Zegt dat niet genoeg?

Meer DenD