Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘DIT verpest alles voor Tino Martin!’

Drank maakt alles voor Tino stuk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tino Martin heeft een dijk van een stem en tóch is het de afgelopen tijd meerdere keren voorgekomen dat hij zo vals als een kraai zingt. Al lange tijd wordt gefluisterd dat de zanger een aantal borreltjes drinkt voordat hij het podium betreedt, iets wat hij altijd ontkend heeft. Dat uitgerekend een goede vriend hem nu heeft verraden, komt Tino ongetwijfeld duur te staan…

Iedereen kan het zich vast nog herinneren: het optreden op het Bevrijdingsfestival waar Tino geen enkele noot wist te raken. Hoe kan zo’n goede zanger ineens zó slecht zingen? Volgens het publiek was het duidelijk en had Tino te diep in het glaasje gekeken. Toen dat verhaal verspreid werd kwam Tino vliegensvlug met een verklaring: hij zei dat zijn stem niet klonk omdat hij herstellende was van corona. Begrijpelijk, toch?

Wankelen

Dat valse optreden achtervolgt Tino nog steeds. Waarom? Het is daarna nog zéker drie keer gebeurd en op die momenten gaf Tino geen reden voor zijn valse noten; hij zei alleen dat hij absoluut niet dronken was. Zijn optreden in juli, toen hij stond te zingen op een 25-jarig huwelijksfeestje, was nog dramatischer. Dit keer zong Tino niet alleen vals, maar stond hij ook te wankelen op het podium.

Carrière op het spel

Inmiddels lijkt de carrière van Tino ook te wankelen: onlangs gaf de zanger een optreden op een bedrijfsfeestje, waar hij wéér in beschonken toestand op het podium leek te staan. Zijn goede vriend Dries Roelvink besloot hem op te bellen en in vertrouwen vertelde Tino dat hij inderdaad weleens dronken op het podium heeft gestaan. En van je vrienden moet je het hebben: Dries speelde het meteen door aan de media. ,,Hij zei tegen me: ‘Ik was niet dronken. De twee keren daarvoor wel, maar nu echt niet”’, aldus Dries. En daarmee zet hij in één klap de carrière van zijn goede vriend op het spel.

Mes in de rug

Dat dit voor Tino als een mes in zijn rug voelt, werd deze week wel duidelijk. De zanger trad op bij een kerst-event in Amsterdam en hoewel hij de grote act van de avond was, verscheen hij niet voor de camera. Hij had een afspraak gemaakt met Shownieuws, maar zegde dat op het laatste moment af. Waarom? Ik denk dat iedereen dat wel kan raden…

De uitspraken van Dries komen Tino ongetwijfeld duur te staan. De zanger vraagt maar liefst 12.000 euro per optreden, iets wat steeds meer mensen niet meer de moeite waard vinden. Zéker niet nu Dries heeft opgebiecht dat Tino íets te veel van een borreltje houdt. Als ik Tino was zou ik voortaan dat borreltje maar laten staan, anders kan hij fluiten naar zijn centen. De waarheid komt altijd uit, dat blijkt wel weer.

[poll id=”150″]

Tags

Tino Martin

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie