Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Heeft Linda de Mol álles op het spel gezet?’

Charlotte vindt iets van Linda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar Linda de Mol eerder nog op steun kon rekenen, lijkt Nederland haar nu de rug toe te keren. Vanavond breekt het uur van de waarheid aan: heeft Linda met de liefdestrip naar Parijs álles op het spel gezet?

Linda verbrak vorig jaar de relatie met Jeroen Rietbergen na de BOOS-aflevering over The Voice of Holland. De presentatrice kreeg aanvankelijk veel steun, maar nadat er foto’s van de liefdestrip naar Parijs zijn uitgelekt keren steeds meer mensen haar de rug toe. Waarom? Linda bevestigde dat ze ‘iets uit te zoeken’ heeft met Jeroen…

,,Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten”, liet Linda weten in haar verklaring.

Consequenties

Wat Linda in haar privéleven doet moet ze inderdaad zélf weten, daar heeft ze gelijk in. Maar dat betekent niet dat er geen consequenties aan haar keuze zitten. ‘De liefdeshereniging met Jeroen betekent het einde van de carrière van Linda’, wordt er vanuit alle kanten geroepen. En dat zou zomaar kunnen, want al eerder werd duidelijk dat Nederland niet meer zo warm loopt voor Linda. Haar serie ‘Five Live’ werd dramatisch slecht bekeken.

Liefdestrip en stagiaires

Onlangs lekten de foto’s van de liefdestrip met Jeroen naar Parijs uit. Zijn vermeende slachtoffers spraken hun onbegrip uit; voor hen voelt de verzoening met Jeroen als een extra trap na. Of al die kritiek nog niet erg genoeg was, klapten deze week ook nog stagiaires uit de school over de bedrijfscultuur bij haar blad. ,,We werden volledig uitgebuit”, liet een stagiaire anoniem weten. Inmiddels zou het sommige studenten door hun onderwijsinstelling zelfs verboden worden om stage te lopen bij de LINDA.

Miljoenenjacht

Al deze kritiek kan voor Linda niet op een slechter moment komen. Vanavond keert ze terug op televisie en is ze te zien in een nieuw seizoen van Miljoenenjacht. Het programma kan al jaren rekenen op torenhoge kijkcijfers en ook vandaag zullen ongetwijfeld veel mensen kijken. Maar of dat iets te maken heeft met Linda, die al jaren het gezicht van het programma is, blijft de grote vraag.

Imagoschade

Eén ding is in elk geval zeker: Het merk Linda heeft enorme imagoschade. Zeker nu ze weer samen lijkt te zijn met Jeroen. Al die kritiek gaat haar ongetwijfeld niet in de koude kleren zitten. Eerder liet ze al weten te twijfelen of ze überhaupt wel in de media wil blijven werken. Zal Miljoenenjacht het laatste programma zijn dat Linda de Mol presenteert?

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMILJOENENJACHTTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck