Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Heeft Sieneke twee gezichten?’

Sieneke blijkt een enorm kreng te zijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar Sieneke Peeters er alles aan doet om te laten zien dat er geen vuiltje aan de lucht is, heeft haar vechtscheiding met Jan Baum een nieuw dieptepunt bereikt. Iets zegt me dat Sieneke er een behoorlijk zootje van heeft gemaakt…

Sieneke en Jan besloten vorig jaar al uit elkaar te gaan, maar de scheiding is nog niet afgewikkeld. Aan de media vertelde Sieneke meerdere keren dat de breuk harmonieus verliep, maar Jan dacht daar anders over. Hij noemde haar niet alleen een vreemdganger, maar ook een leugenaar en een slang. ,,Dit meisje heeft echt twee gezichten.”

Brave imago

Sieneke werd geconfronteerd met de heftige beschuldigingen van Jan, maar haalde haar schouders op. Ze was niet bang dat dit haar brave imago zou schaden, niet wetende dat die geruchten nog wel haar minste zorg zouden worden. Want dat ze vreemd zou zijn gegaan – iets wat zijzelf nog altijd ontkent – is natuurlijk niet waar de vechtscheiding om draait.

Rechtszaak

De twee hebben namelijk niet alleen twee kinderen samen, maar ook een huis. Jan vertelde vorig jaar al dat hij het huis wil verkopen, maar Sieneke gaf aan er te willen blijven wonen. En zo gezegd zo gedaan: ze zette Jan het huis uit, maar deed dit zónder hem uit te kopen.

Belastingdienst

Nu is het nog maar de vraag hoe lang Sieneke in het huis kan blijven wonen, want naast de rechtszaak die Jan tegen haar heeft aangespannen, kampt ze met nog een probleem. Vanwege een belastingschuld heeft de Belastingdienst executoriaal beslag op de woning laten leggen, meldt BekendeBuren. Als ze niet betaalt, wordt de woning binnenkort geveild.

Geen vuiltje

Opvallend is dat Sieneke nog steeds doet alsof er geen vuiltje aan de lucht is. ,,Ik woon nu alleen met mijn kinderen in het huis waar wij al woonden. De kinderen gaan om het weekend naar Jan”, zei ze onlangs. ,,Dat gaat gelukkig goed. Ik vind dat fijn, want zo hoort het ook.” Heeft Jan dan toch gelijk?

Tags

SIENEKE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck