Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Helpt Maan eigen carrière om zeep?’

Gaat Maan aan haar succes ten onder?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maan de Steenwinkel was pas achttien jaar toen ze The Voice of Holland won. En tijdens haar allereerste concert, toen nog voor een zaaltje met maar driehonderd man, zag het publiek een zangeres met een charisma waar menig ster jaloers op is. Nu, acht jaar later, lijkt dit charisma als sneeuw voor de zon verdwenen…

Lange tijd was Maan niet van het grote scherm weg te slaan. Naast haar optredens was ze onder meer te zien in programma’s als Dance Dance Dance en Beste Zangers. In 2022 beleefde ze het hoogtepunt van haar carrière: ze stond voor 17.000 man in een uitverkocht Ziggo Dome met haar grootste soloconcert ooit. ,,Ik hoop dit ooit nogmaals te doen”, zei Maan enthousiast.

Uit de spotlights

Maar die volgende keer kwam er niet. Sterker nog: het werd het stil rond Maan. Héél stil. Geen nieuwe hits, geen concerten, geen social media en zelfs geen juice. Plotseling was Maan, die normaal gesproken maar al te graag op de voorgrond treedt, uit de spotlights verdwenen.

Onder invloed?

Wanneer een BN’er plotseling uit de spotlights verdwijnt, betekent dat vaak geen goed nieuws. Heeft Maan een burn-out, of erger, een verslaving? Deze week liet ze zich voor het eerst weer zien op Instagram. Op de foto die ze deelde was duidelijk een andere Maan te zien dan die we kennen. Naast haar nieuwe, vreemde look, leek Maan niet helder uit haar ogen te kijken. Volgers uitten hun zorgen: ,,Is Maan onder invloed?”

‘Boeien’

Overigens trekt Maan zich daar niks van aan. Ze gaf notabene al eerder toe dat ze niet vies is van een beetje drugs. ,,Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken. Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar”, zei ze over haar drugsgebruik.

Toch blijkt uit een poll van deze site dat fans haar drugsgebruik helemaal niet goedkeuren. Ruim driekwart van de respondenten is van mening dat het gedrag van Maan haar haar carrière gaat kosten. Helpt Maan haar eigen carrière om zeep?

Tags

MAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck