Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Het ongelukkige liefdesleven van Sylvie Meis’

Charlotte vindt iets over Sylvie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wie Sylvie Meis op Instagram volgt, gelooft ongetwijfeld dat ze een onbezorgd en gelukkig leven leidt. Tripjes naar de mooiste vakantieoorden en luxe in overvloed: Sylvie heeft alles waarvan vele anderen dromen, behalve geluk in de liefde.

Een zakenman, bankier, clubeigenaar, zanger en natuurlijk een profvoetballer: Sylvie kan al deze mannen van haar lijstje afvinken. Met Niclas Castello was het anders, beweerde Sylvie eerder. Maar nu ook dát huwelijk gestrand is, kan ze ook een relatie met een kunstenaar afvinken.

Donkere wolken

Al vanaf het begin werden er vraagtekens gezet bij het huwelijk van Sylvie en Niclas. En toen het koppel slechts één jaar getrouwd was, leken er al donkere wolken boven hun huwelijk hangen. Volgens Duitse media was Niclas vreemdgegaan en zat hij op een datingsite voor getrouwde mensen.

Ongeloofwaardig

Sylvie bleef volhouden dat er niets aan de hand was en deelde voortdurend intieme kiekjes van romantische tripjes en etentjes op Instagram. Sylvie overdreef zo erg dat niemand haar nog leek te geloven. Nu blijken haar volgers gelijk te hebben, want Sylvie heeft laten weten dat zij en Niclas te verschillend zijn om de relatie voort te zetten.

Mislukte relaties

Liefdesverdriet heeft Sylvie niet, want ze vloog direct met vrienden naar Mexico voor een feestvakantie. En dat is ook niet zo gek, want haar relatie met Niclas is absoluut niet de eerste die is mislukt. Sterker nog: haar exen zijn niet eens op twee handen te tellen.

Voetballers Maarten Atmodikoro, Zlatan Ibrahimovic en uiteraard Rafael van der Vaart, acteur Tim Immers, piloot Balasz Vajta, zakenman Guillaume Zarka, zanger Robin Thicke, clubeigenaar Maurice Mobetie… Het zijn er te veel om op te noemen. Al deze mannen hebben maar één ding gemeen en je raadt het al: een dikke bankrekening.

Geld

Het zal niemand verbazen als ook haar volgende vriend veel geld op de bank heeft staan. Toch heeft Sylvie altijd hard gewerkt om haar eigen centen te verdienen, waardoor ze nooit afhankelijk hoeft te zijn van een man. ,,Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook”, vertelde ze. ,,Mijn moeder heeft me altijd meegegeven dat het belangrijk is om zelfstandig in het leven te staan.”

Tuinman of bakker

En dat ze het financieel prima in haar eentje redt, blijkt wel: in 2020 verdiende ze maar liefst 898.000 euro. Toch is het inmiddels duidelijk dat ze nooit voor een tuinman of een bakker zal kiezen. Maar waarom niet eigenlijk? Misschien dat ze dan eindelijk wél het geluk in de liefde vindt…

Tags

Sylvie Meis

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie