Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Híer gaan de MAFS-experts de mist in’

Mafs experst gaan helemaal de mist in volgens charlotte
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tijdens het kijken van Married at First Sight vraag ik mij maar één ding af: welke expert heeft Malou en Sarath aan elkaar gekoppeld? Op hun bruiloft wordt al duidelijk dat ze een mismatch zijn en na slechts twee dagen gooit Malou de deur al dicht. Wie denkt dat de twee naar huis gaan, die heeft het mis. Dát laten de MAFS-experts niet gebeuren.

Bij het altaar is de teleurstelling al van het gezicht van Malou te lezen. Maar omdat ze zich voor de tweede keer heeft aangemeld voor Married at First Sight – ze deed in seizoen 1 ook al mee – moet ze het toch een kans geven. En wie wil er nou niet gratis op huwelijksreis?

Huwelijksreis

Maar waar Malou hoopt op een bestemming waar ze met een cocktail in haar hand op het strand kan liggen, horen zij en Sarath dat ze naar Fins Lapland gaan. Malou kan er maar niet over ophouden hoe verschrikkelijk ze dat vindt. De weersverwachting, met 80 procent kans op regen, helpt daar ook niet bij. ,,Ik had liever aan de Costa Brava gezeten!”, klaagt ze.

Tranen

In Lapland daalt de temperatuur tussen Malou en Sarath tot nog verder onder vriespunt. Want terwijl Sarath zijn stinkende best doet om het Malou naar haar zin te maken, denkt zij maar aan één ding: thuis. Ze heeft geen gevoelens en besluit de stekker uit het huwelijk te trekken. ,,Sarath kwetsen is alles wat ik niet wil, maar ik wil ook niet dat hij hoop heeft”, zegt ze. Sarath weet niet wat hij hoort. ,,Ik heb enorme pijn in mijn hart. Ik vind dat ik als man niet de hele tijd moet huilen, maar dit zijn tranen die gewoon blijven komen”, snikt hij.

Hoop

En daar eindigt het huwelijk van Malou en Sarath, zou je denken. Maar nee, dát laten de experts van Married at First Sight niet gebeuren. Dat Malou met haar geklaag voor een kijkcijferhit zou zorgen, kon je van te voren al wel bedenken. Daarom komt Anne, een van de MAFS-experts, langs in Lapland. Zij gaat ‘proberen te redden wat er te redden valt’.

Maar wie doe je daar nou een plezier mee? Het gezicht van Malou spreekt boekdelen: haar deur is definitief dicht. Bij Sarath hebben de tranen daarentegen weer plaatsgemaakt voor hoop. En was dat niet precies wat Malou hem niet wilde aandoen?

Vuurwerk

Married at First Sight-expert Eveline Stallaart beloofde vuurwerk dit seizoen. Mijn hoop is gevestigd op de andere koppels, want als je het mij vraagt breekt Malou het hart van die arme Sarath binnenkort opnieuw.

Tags

MAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck