Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Híer ging het mis tussen Gordon en Gavin’

Charlotte vindt iets van Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

,,Alleen maar tranen…”, is het enige wat Gordon uit kan brengen nadat Gavin de benen heeft genomen. Eíndelijk dacht hij de ware liefde te hebben gevonden, maar niets bleek minder waar. Wáár ging het mis tussen de twee?

Na veel mislukte relaties liep Gordon eindelijk zijn grote liefde tegen het lijf: Gavin. Maar terwijl Gordon in de wolken was, werd er door de rest van Nederland vraagtekens gezet bij de relatie. Ook zijn familie waarschuwde hem. ,,Gordon is veel te goed voor mensen. Als familie hebben we al honderdduizend keer gezegd dat hij niet zijn portemonnee voor iedereen moet trekken”, zei zus Marja.

Huwelijksaanzoek

Maar liefde maakt blind. Gordon trok zijn portemonnee wél en nam Gavin mee naar de meest prachtige bestemmingen van de wereld. Zijn liefde werd beantwoord met een huwelijksaanzoek en Gordon was gelukkiger dan ooit. Met de nadruk op wás, want de relatie is inmiddels gestrand.

Bom ontploft

Wat de reden van de breuk is, wil Gordon niet zeggen. Maar hij is duidelijk gekwetst. We kunnen dus wel stellen dat Gavin degene is die de relatie heeft verbroken. Hij zou na de wereldreis níets meer van zich hebben laten horen, waarna Gordon zonder aankondiging het vliegtuig pakte om poolshoogte te nemen. En toen ontplofte de bom.

Alarmbellen

Natúúrlijk zag iedereen dit aankomen. Gordon staat erom bekend zijn vriendjes volledig in de watten te leggen en daar wordt vaak misbruik van gemaakt. Alle alarmbellen gingen al af toen Gavin dat huwelijksaanzoek deed. Want waarom zou je zó snel al willen trouwen? Tenzij je op geld uit bent… In plaats van ‘ja’ had Gordon beter kunnen zeggen dat hij er nog even over nadenkt. En dan de volgende ochtend kijken of Gavin de benen heeft genomen. Hoogstwaarschijnlijk wel.

Vriendjes ‘kopen’

Jaren geleden vertelde Gerard Joling al dat Gordon zijn vriendjes ‘koopt’. ,,Ik heb de afgelopen tien jaar al die ellende meegemaakt”, zei Geer destijds. ,,Vriendjes die hun klokken niet willen teruggeven nadat het uit is, vriendjes voor wie hij een nieuwe opleiding betaalt.”

Waarschuwing

En ook dit keer werd hij gewaarschuwd, maar volgens Gordon kón Gavin helemaal geen misbruik van hem maken, omdat hij geen idee had wie hij was. Nee, want Gavin heeft natuurlijk geen telefoon waarmee hij kan googelen!

71-jarige ex

Om nog maar te zwijgen over de ex van Gavin die inmiddels 71 jaar oud is. Of die ex ook een dikke portemonnee heeft? Ik weet het niet, maar ik heb zo mijn vermoedens. Hoe dan ook: het liefdesverdriet dat Gordon heeft, gun ik niemand. Dus, zoals zijn zus al zei: ,,Laten we allemaal een beetje extra lief voor hem zijn.”

Tags

GAVINGORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck