Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Híer vallen Peter en Nicol door de mand’

Charlotte weet iets over Peter en Nicol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het hoge woord is eruit: Peter en Nicol zijn uit elkaar. Sterker nog: Nicol zou zelfs al een nieuwe vriend hebben. Althans, volgens de geruchten dan. Want over die vermeende relatie wordt (nog) geen woord gezegd. Toch lijken de twee dat zélf te bevestigen, want waar bleef het ‘Code Rood’-bericht?

In ‘Massa is Kassa’ lijkt alles koek en ei te zijn tussen Peter en Nicol. Toch is niks minder waar. Peter heeft via social media laten weten dat het over en uit is tussen hem en Nicol. Volgens Peter zijn de twee ‘in goede harmonie’ uit elkaar gegaan. ,,Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, schrijft Peter op Facebook. Helaas zullen er maar weinig mensen zijn die dát zullen geloven…

Bedrogen

De afgelopen weken gonsde het van de geruchten over Nicol. Zij zou ‘haar Peet’ namelijk hebben bedrogen met een andere man. Hoewel Peter niets heeft gezegd over de affaire van Nicol, doet hij ook geen moeite om de verhalen te ontkennen.

Ook Nicol zwijgt: op social media negeert ze alle vragen die over Peter gaan, maar op TikTok is het volgers opgevallen dat ze haar filmpjes vanuit de woning van ‘haar nieuwe vriend’ zou maken.

‘Code Rood’

Normaliter zijn de twee er altijd als de kippen bij om geruchten te ontkennen. Zo lekten vorig jaar al beelden uit waarop te zien was dat Nicol met een andere man zoende. ,,Dat is gewoon een vriend”, reageerde Peter toen meteen.

Hetzelfde gebeurde bij de geruchten over de vermeende mishandeling van Nicol. Op de Instagram van Peter stond toen een groot bericht met ‘Code Rood’, oftewel: volgens Peter klopt er níks van de geruchten.

Geen ontkenning

Maar waar blijft het ‘Code Rood’-bericht dit keer? De verhalen over de affaire van Nicol gaan al weken rond, maar de reactie van Peter dáárover blijft uit. Verschillende media hebben hem om een reactie gevraagd en hoewel hij de verhalen niet bevestigt, ontkent hij de affaire ook niet. Zegt dat niet genoeg?

[poll id=”166″]

Tags

AFFAIREBEDROGMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck