Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Híer valt overspelige Sander Schimmelpenninck door de mand!’

Charlotte vindt iets van vreemdgaan Sander
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sander Schimmelpenninck heeft een open relatie. Alleen weet zijn Zweedse vriendin Lotta daar niets vanaf. Maar nu zijn pikante berichtjes op straat liggen, heeft Sander héél wat uit te leggen thuis…

Aan het lijstje van overspelige BN’ers kan wéér iemand toegevoegd worden: Sander Schimmelpenninck. Hij is al acht jaar samen met Lotta en zo lang zou hij ook al vreemdgaan. Sterker nog: hij heeft er een hobby van gemaakt om knappe modellen op Instagram uit te nodigen wanneer Lotta er niet is. Tja, en dat laat natuurlijk op een gegeven moment sporen achter.

Affaire

In september, toen Sander net voor de eerste keer vader was geworden, onthulde Yvonne Coldeweijer dat hij jarenlang een affaire heeft gehad met Welmoed Sijtsma. In een uitgebreide column in de Volkskrant probeerde Sander terug te slaan. Zo noemde hij Yvonne een ‘rioolbewoner’. ,,Het beschamende van Coldeweijer is dat zij zichzelf als moreel zuiver ziet. Alsof andermans huwelijksperikelen wérkelijk een misstand zijn die aan het licht gebracht moet worden”, schreef hij onder meer.

Juice

Van die column zal Sander nu ongetwijfeld spijt hebben, want op dat moment wist hij niet dat Coldeweijer inmiddels al een hele collectie juice over hem verzameld heeft. Affaires, afspraakjes én avontuurtjes met studenten: de 39-jarige Sander lijkt zijn leven te leven als een vrijgezelle twintiger.

Zweedse vriendin

Hoe Sander daarmee wegkomt? Simpel: zijn vriendin Lotta kan geen Nederlands. De roddels over zijn overspel kan Sander dus makkelijk ontkennen. Daarbij kán Lotta helemaal niet weten wat haar partner allemaal uitspookt, aangezien ze in Zweden woont.

Pikante berichten

Reden genoeg voor Yvonne om met bewijs te komen. Pikante gesprekken die Sander heeft gevoerd met verschillende dames liggen inmiddels op straat. ,,Na twee jaar suffe seks was je een goede rebound”, luidt een van de berichten van een dame met wie hij is vreemdgegaan. ,,Haha, ja we hadden er zin in”, antwoordt Sander. Als dát geen bewijs is voor vreemdgaan, dan weet ik het ook niet meer.

En voor wie nog steeds denkt dat Sander het bij maar één afspraakje houdt, heeft het mis. ,,Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting”, sluit hij een van zijn gesprekken af. Probeer je dáár nog maar eens onderuit te praten, Sander!

Tags

SANDER SCHIMMELPENNINCK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck