Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Híerom moeten Meilandjes vrezen voor wraakboek

Charlotte vindt iets van de Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De voormalige huisvriendin Caroline wordt al járen door de familie Meiland bestempeld als een geldwolf. Caroline is het zat en besluit haar kant van het verhaal te vertellen in haar eigen boek. En híerom moeten de Meilandjes daarvoor vrezen!

Caroline heeft jarenlang gezwegen over haar plotselinge vertrek bij Chateau Meiland. Ze wilde rust, maar de Meilandjes bleven onophoudelijk in de media én in hun boeken over haar praten. Zo schreef Martien Meiland in zijn boek dat Caroline slaande ruzie kreeg met Maxime. Uiteraard schreef Martien dat zijn dochter onschuldig was en dat Caroline haar aanviel. Zó erg, dat Maxime er nog steeds littekens van zou hebben.

‘Geldwolf’

De ruzie tussen Caroline en Maxime werd niet alleen in het boek van Martien besproken, maar ook in die van Erica. Daarnaast zagen Martien en Erica bij elk interview de kans om Caroline in een slecht daglicht te plaatsen. ,,Caroline is gewoon een geldwolf”, luidde het steeds weer opnieuw.

Koekje van eigen deeg

Caroline heeft daarentegen nooit iets slechts gezegd over de familie. Ze wilde rust en bleef daarom jarenlang stil over de situatie, maar toen haar naam ook nog in het boek van Maxime werd genoemd, was voor haar de maat vol. In haar eigen boek, dat begin oktober in de winkels ligt, geeft ze de familie een koekje van eigen deeg. ,,Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen”, kondigt Caroline haar boek aan.

Meilandjes in de verdediging

Hoewel (nog) niemand weet wat er precies is gebeurd bij het chateau in Frankrijk, voelen de Meilandjes de bui al hangen. Ze gaan vol in de verdediging en blijven Caroline steken onder water geven op social media. En natúúrlijk is Erica er als de kippen bij om een reactie op de aankondiging te geven. Je raadt het al: ,,Caroline heeft gewoon geld nodig”, zegt Erica over het ‘wraakboek’. En Martien: ,,Als ze maar de waarheid spreekt.”

Geen geld nodig

Maar, anders dan de familie Meiland, wil Caroline helemaal níets verdienen aan haar boek. Sterker nog: ze heeft besloten alle opbrengsten te schenken aan goede doelen als KiKa, de Dierenbescherming en de Voedselbank. ,,Het enige wat ik wil is dat ik me niet meer hoef te verbergen omdat ik me zo schaam voor alles wat er over mij wordt gezegd en geschreven”, aldus Caroline. Zegt dat niet genoeg?

Tags

FAMILIE MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck