Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Is dít de druppel voor Bibi Breijman?’

Charlotte vindt iets van Bibi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volgens Waylon is alles weer koek en ei tussen hem en Bibi, maar denkt zij daar ook zo over? Natúúrlijk niet! Bibi lijkt alle praatjes van Waylon zat te zijn en heeft haar spullen gepakt voor een reis naar Bali. Daar zal ze gaan nadenken over een lastige, maar heel belangrijke keuze…

Heel Nederland was in shock toen naar buiten kwam dat Waylon zijn vriendin Bibi bedrogen heeft. Het leuke, perfecte gezinnetje bleek toch niet zo perfect te zijn als iedereen dacht. Terwijl Bibi zwanger was van hun tweede kind, deelde Waylon het bed met een andere vrouw. En zoiets afschuwelijks gun je natuurlijk niemand.

‘Rustig’

Waylon gaf al snel toe dat hij ontzettend stom is geweest en dat hij en Bibi het samen aan het oplossen zijn. Bibi daarentegen zegt helemaal niets; niet tegen de media en ook niet op social media. Ook deze week besloot Waylon voor zijn partner te spreken, want bij Khalid & Sophie vertelde hij dat alles weer ‘rustig’ is thuis.

Bali

Rustig is het zeker, want wie Bibi op Instagram volgt, weet dat ze meer dan een week geleden haar koffers heeft gepakt voor een vakantie naar Bali met haar twee kinderen. Kennelijk heeft ze nog geen zin om mooi weer te spelen, want ze heeft Waylon thuisgelaten. Daarmee lijkt wel duidelijk dat het voor Bibi nog helemáál niet goed is.

Luxeleventje

De grote vraag blijft dan ook: waarom zet Bibi Waylon het huis niet uit? Simpel: dat kán ze niet. Hun witte vrijstaande villa in Hilversum is alleen eigendom van Waylon. Hij legde er in 2018 maar liefst 1,55 miljoen euro voor neer, met een hypotheek van 2 miljoen. Zelf weggaan is uiteraard altijd een optie, maar zo makkelijk is dat voor Bibi niet met twee kinderen. Ook zou ze afscheid moeten nemen van het luxeleventje dat ze nu leidt.

Druppel

Inmiddels zou Bibi’s familie zich steeds meer tegen Waylon keren. Volgens geruchten zouden haar ouders zelfs hebben gezegd dat ze weg moet gaan bij de zanger. Dát zou zomaar de druppel kunnen zijn voor Bibi om alsnog haar spullen voorgoed te pakken. Aan de foto’s van haar reis naar Bali is in elk geval te zien dat ze het príma redt zonder Waylon!

[poll id=”162″]

Tags

BIBI BREIJMANWAYLONWAYLON EN BIBI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck