Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Is Gordon zó stiekem?’

Charlotte weet iets over Gordon
Door: Charlotte Wijnen
03-12-2022

Gordon is weer ‘even’ terug op Instagram. Wel alleen voor werk, zo benadrukte hij meteen. Maar één van zijn berichten lijkt erop te wijzen dat de zanger de afgelopen tijd zo nu en dan nog op Instagram heeft gekeken. Kan Gordon inderdaad zonder social media, of was hij al die tijd stiekem gewoon online? Ik denk dat ik het antwoord wel weet…

Na de sluiting van zijn koffiezaak Blushing besloot Gordon een social media-pauze in te lassen en te verdwijnen van Instagram. De eerste keer was dat nog niet zo gemakkelijk: na slechts zes dagen keerde hij alweer terug op Instagram. Toch wilde hij volhouden en verwijderde even later wéér zijn profiel. Daarna werd het even stil rondom Gordon; sinds lange tijd konden we zijn leven vol enerverende dingen, zoals zijn liefdesleven dat altijd wel een nieuw hoofdstuk krijgt, niet meer volgen.

Opvallend

Maar gelukkig hoefden fans niet lang te wachten. Gordon is terug! In een bericht op Instagram heeft hij overigens wel aangekondigd dat hij alleen terug is vanwege werk. Toch is de aankondiging opvallend te noemen. ,,Ik hoop wel dat jullie me een beetje gemist hebben”, schreef Gordon op Instagram. Ook wilde hij zijn fans graag laten weten:. ,,Het gaat goed met deze ouwe baas!”

Vragen

Op dit moment is hij op reis naar de Malediven om promotie te maken. Maar naast de kiekjes van de prachtige witte stranden deelt Gordon ook een foto van zijn twee hondjes, Toto en Rocco, iets wat natuurlijk niets met zijn werk te maken heeft. Hij wil laten weten dat het goed met ze gaat, want hij heeft zóveel vragen erover ontvangen. Via Instagram? Hoe kan dat als je je profiel offline had gehaald, Gordon?

Stiekem online

Toevallig heeft hij het Instagramprofiel dat hij voor zijn hondjes heeft aangemaakt niet verwijderd. Hoewel Gordon zegt dat het verwijderen van zijn eigen account de beste keuze is die hij ooit heeft gemaakt, was hij ondertussen dus tóch stiekem online. En als je het mij vraagt, zal het niet lang duren voordat hij ook weer op zijn eigen account te vinden is. Wellicht als hij opnieuw de liefde van zijn leven heeft gevonden. Want eerlijk is eerlijk: volgens mij kán Gordon helemaal niet zonder social media.

DenD vraagt zich af

Kan Gordon zonder Instagram?

DenD

Meer DenD