Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Lil’ Kleine en Jaimie Vaes als twee ruziënde kleuters!’

Charlotte heeft een mening over Lil' en Jaimie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes stonden deze week tegenover elkaar in de rechtbank. Lil’ Kleine meent dat Jaimie enkele spullen heeft meegenomen en eist die terug. Over welke spullen dit gaat? Onder andere een broodrooster! Ik vraag mij maar één ding af: waar gáát deze strijd in godsnaam over?

Jaimie heeft zich meerdere keren in de media uitgelaten over de horloges die Lil’ Kleine van haar terug wil. Zij beweert dat de rapper haar de horloges cadeau heeft gegeven, iets wat hij op zijn beurt weer ontkent. Eén van de horloges zou Jaimie ‘vijf minuten’ nadat zij bevallen was hebben gekregen. Het tweede horloge kreeg Jaimie toen zij in 2018 haar verjaardag vierde, zo vertelde ze in de rechtbank. Het derde horloge kreeg Lil’ Kleine uit een documentaire deal.

Broodrooster

Naast deze horloges, eist Lil’ Kleine ook apparatuur terug. Dit gaat om onder andere een broodrooster, blender en waterkoker. Volgens Jaimie gebruikte zij deze apparatuur in de tijd dat ze samen waren. Ook deze spullen kwamen uit een sponsordeal. ,,Ik heb deze apparaten meegenomen zodat ik in m’n nieuwe huis brood kon roosteren”, legde Jaimie uit in de rechtbank.

Sponsordeals

Dat je spullen terugeist die veel waarde hebben, is natuurlijk te begrijpen. Maar bijna al deze spullen zijn afkomstig uit sponsordeals; er is dus niet eens voor betaald. En als er dan ook nog wordt gediscussieerd over een simpele broodrooster, ga je naar mijn idee wel héél ver. Daarbij zei Lil’ Kleine tijdens een interview dat Jaimie alles mag hebben als hij zijn zoontje Lío mag zien. Jaimie zegt op haar beurt weer dat ze Lío een band met zijn vader gunt. Waarom dan ruziën over een broodrooster?

Geen gezag

Volgens mij hebben de twee veel belangrijkere dingen aan hun hoofd. Zo heeft Lil’ Kleine zoontje Lío wel erkend, maar heeft hij geen gezag over hem. Waarom? Hij en Jaimie hebben na de geboorte het gezag niet goed geregeld. Volgens geruchten zou Jaimie weigeren om dit aan te passen. Ze zou Lil’ Kleine enkel willen ’treiteren’, omdat hij geen alimentatie wil betalen en meerdere spullen terug eist.

Heel Nederland wordt onderhand een beetje moe van dit gekibbel. Als je het mij vraagt, gaat dit om een kinderachtige ruzie die door twee volwassenen uitgevochten wordt. En laten we niet vergeten dat er ook een kind bij is betrokken. Beiden willen het beste voor Lío, dat lijkt mij duidelijk. Maar wáárom blijven Lil’ Kleine en Jaimie elkaar dan dwarszitten als twee kleine kleutertjes?

[poll id=”145″]

Tags

JAIMIE VAESLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck