Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Monique Westenberg, vijf keer scheepsrecht?’

Monique maakt steeds de foute keuzes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De vonk tussen André Hazes en Monique Westenberg sloeg over in 2014. Sindsdien is het niet meer bij te houden wanneer het nou aan of uit is. André verliet Monique voor verschillende vrouwen tot hij uiteindelijk voor de vijfde keer verliefd op haar werd. Maar zal de zanger dit keer bij haar blijven, of is het wachten tot de volgende knappe dame voorbijloopt?

De liefde tussen André en Monique werd in 2016 bekroond met de geboorte van zoontje Dré, maar slechts twee jaar later werden de scheurtjes in hun relatie al zichtbaar. Ze gingen uit elkaar, maar niet voor lang. Tijdens een vakantie naar Mexico werden ze opnieuw verliefd op elkaar. ,,Soms moeten mensen uit elkaar gaan om te beseffen dat ze bij elkaar horen”, liet Monique destijds weten.

Bridget Maasland

Maar in 2019 ging het wéér mis. Dit keer was het geen keuze van hen beiden, maar alleen van André. Hij verliet Monique voor een andere vrouw: Bridget Maasland. De relatie hield niet lang stand, want tijdens een vakantie naar Curaçao viel André opnieuw voor Monique. Niet lang daarna vroeg hij Monique zelfs ten huwelijk, terwijl Bridget later bekende dat André ook háár om haar hand had gevraagd: ,,Ik heb eenzelfde huwelijksaanzoek gekregen.’ Bridget bekende ‘ja’ te hebben gezegd.

Sarah van Soelen

Toch keerde André met hangende pootjes terug bij Monique. Eind goed, al goed, zou je denken. Helaas bleek niets minder waar. Van tot huwelijk kwam het niet. André had Sarah van Soelen leren kennen en was als een blok voor haar gevallen. Ondertussen zat Monique opnieuw alleen thuis met hun zoontje, wachtend tot André weer bij zinnen zou komen.

Liefdesverklaring

En ja hoor, dat gebeurde: toen hij de relatie met Sarah beëindigde, werd André weer met Monique gespot. Ze gingen als gezin op reis. Daarna was het lang onduidelijk of de twee samen zijn. Tijdens Holland Zingt Hazes, afgelopen weekend, kwam eindelijk die langverwachte liefdesverklaring. ,,Mijn hart ligt voor altijd bij jou”, schreef André bij een foto waarop hij Monique vol op de mond kust. Niet drie, maar vijf keer scheepsrecht?

Deur op een kier?

Toch leek André een paar dagen later alweer terug te krabbelen. Hij sprak niet over een relatie, maar over een ‘vorm’ die voor hem en Monique werkt. ,,Er wordt een relatie van gemaakt”, zei André op de radio, waarmee hij doelt op de berichten in de media. Houdt de zanger bewust de deur op een kier voor het geval dat er weer een knappe dame voorbijloopt? Tja, een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Dat zou jij onderhand toch moeten weten, Monique…

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie