Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Raakt Rachel verstrikt in eigen leugens?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De pijnlijke onthulling die Roxeanne deed bij de Beste Zangers heeft Nederland aangegrepen. De omgeving van Rachel Hazes roept nu dat Roxeanne alles uit haar duim gezogen heeft, maar dat lijkt tegen dovemansoren gericht. We geloven Roxeanne en wel hierom..!

Roxeanne vertelde in de Beste Zangers dat ze als jong meisje op de bank moest zitten bij een stel dat op haar paste. Dat waren naaktlopers en Roxeanne voelde zich daar, heel begrijpelijk, zeer ongemakkelijk bij. Moeder Hazes is absoluut niet blij met die onthulling. Om haar reputatie te redden, activeerde Rachel binnen no-time een groep mensen die het voor haar opnemen. ‘Roxeanne heeft het verhaal uit haar duim gezogen’, zo roepen deze huisvrienden om het hardst.

Maar hoe betrouwbaar is deze Hazes-kliek?

Wederdienst

Huisvriend Joop Kruis, die jarenlang bij de familie Hazes over de vloer kwam, klinkt in eerste instantie best betrouwbaar. Toch zou ook hij het vooral voor Rachel opnemen uit eigenbelang. Joop had een goede band met de familie, in het bijzonder met Rachel. Hun band was zelfs zó hecht, dat Rachel hem twee jaar geleden een auto cadeau deed. Dit is een kleine wederdienst, kan Joop hebben gedacht.

En dan is er natuurlijk het statement dat Rachels zoon André maakte. ,,Ik ben dankbaar voor wat jij (Rachel) hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. Van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug’’, schreef Dré op Instagram.

Het is logisch dat een zoon zijn moeder wil beschermen. Maar wat André zegt klinkt toch echt ongeloofwaardig. Als er iemand last heeft gehad van zijn jeugd, dan is het André wel. Bovendien is het behoorlijk hypocriet van deze ‘dankbare zoon’. Ook Dre was jarenlang gebrouilleerd met zijn moeder.

Wanhoopsdaad

Rachel beticht mensen al snel van liegen. Dat zegt ze ook over haar voormalig BFF Marieke van Beek met wie ze momenteel in conflict is. Het was Marieke die Rachel naar eigen zeggen heeft gered op die dramatische avond toen ze een wanhoopsdaad wilde plegen. Marieke: ,,Rachel doet voorkomen dat ze door niemand is gevonden. (…) Was ik een half uur later gekomen, dan was ze dood geweest.”

Wil Rachel nu opnieuw het verleden herschrijven?

Wat Roxeanne vertelt, klinkt voor mij namelijk heel geloofwaardig. Nadat André Hazes overleed, was Rachel heel depressief. Het is daarom heel goed mogelijk dat zij in die moeilijke periode minder tijd en aandacht heeft gehad voor haar kinderen. Dat Rachel dat nu betreurt is logisch, maar om je bloedeigen dochter dan voor leugenaar uit te maken…

Geloofwaardig

En laten we eerlijk zijn: Rachel verdient zeker niet de prijs voor ‘moeder van het jaar’. Ze zoekt om de haverklap de media op (vooral als ze daar zelf beter van wordt) en sleept zelfs haar eigen dochter voor de rechter.

Wie van de twee is dan geloofwaardiger: Roxeanne of Rachel?

Ik weet het wel!

[poll id=”90″]

Tags

ANDRÉHAZESRACHEL HAZESROXEANNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie