Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Staat diva-gedrag Romy Monteiro in de weg?

Charlotte vindt iets van diva Romy Truggelaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Romy Monteiro is gestopt als ambassadeur van Free a Girl, de stichting van Yolanthe Cabau. Romy zegt dat ze zich enorm heeft ingezet voor de stichting, maar ze leek vooral heel actief op Instagram. Staat haar diva-gedrag haar in de weg?

Romy Monteiro mocht vorige maand met Free a Girl mee op reis naar Brazilië om aandacht te vragen voor de stichting, maar ze leek eerder op een ‘influencer-reisje’ te zijn. Het begon al in het vliegtuig, toen Romy aan het fantaseren was over het Braziliaanse eten. ,,Bijna geland! En dan first things first: Braziliaans eten”, schreef ze op Instagram.

Schaamteloos

Haar eerste diner postte ze uitgebreid op Instagram en in de dagen daarna deed ze dat alleen maar méér. Kennelijk vond Romy het posten van haar eten belangrijker dan haar volgers laten zien in wat voor heftige situatie sommige jonge Braziliaanse meisjes zitten. Waar andere ambassadeurs van Free a Girl zich hebben ingezet om donaties binnen te halen, hebben de volgers van Romy alleen geleerd over de Braziliaanse keuken. Scháámteloos.

Misdragen

Maar dat is nog niet alles: naast het uittesten van de Braziliaanse keuken, zou Romy zich ook behoorlijk hebben misdragen tijdens de reis. Ze zou zich ‘arrogant, onaardig en respectloos’ hebben gedragen. En voor wie een kijkje neemt op de Instagram van Romy, ziet dat volgers precíes zo over haar denken.

Duldt geen kritiek

Zes dagen geleden besloot Romy alsnog een video op Instagram te plaatsen over hoe indrukwekkend de reis naar Brazilië is geweest. ,,Indrukwekkend, confronterend, inspirerend, afschuwelijk, schrijnend en ongelofelijk mooi tegelijk”, schreef Romy bij de beelden. Maar volgers geloven niets meer van haar woorden. ,,Jammer dat eten en publiciteit voor jou belangrijker is dan de meisjes die het hier zwaar hebben. Genoten van je vakantie?”, luidde het onder haar bericht.

En blijkbaar duldt Romy geen kritiek, want inmiddels heeft ze de reacties onder haar Instagram bericht uitgezet. Reputatie aan diggelen, maar wel een ‘influencer-reisje’, zoals Romy er zelf van maakte, rijker. Het is maar wat je belangrijk vindt…

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck