Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Valt Thomas Berge híer door de mand?

Charlotte weet iets over Thomas
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Welgeteld twee maanden na de geboorte van hun dochter maakten Thomas Berge en Elianne Zweipfenning bekend uit elkaar te zijn. De zanger was er als de kippen bij om te benadrukken dat er géén andere vrouw in het spel is, maar valt hij nu alsnog door de mand?

Thomas en Elianne leken hét perfecte koppel. In 2022 gaven ze elkaar het jawoord en in datzelfde jaar werd hun liefde bekroond met de geboorte van hun eerste kindje samen: zoon Saint. Begin dit jaar kwam er een tweede kindje bij: dochter Sky Méa. Van een roze wolk was helaas geen sprake, want twee maanden later maakten ze hun relatiebreuk bekend. Over de reden van de breuk werd niets gezegd, tótdat Elianne een veelzeggende tekst op Instagram deelde: ,,May god bless cheaters with cheaters.

‘Dirty talk’

Bij haar volgers gingen op dat moment alle alarmbellen af. Thomas, die óók al de moeder van zijn eerste zoon verliet, moest volgens hun wel vreemdgegaan zijn. Daarbovenop onthulde de aangeslagen Elianne in gesprek met Shownieuws dat ze de zanger heeft betrapt op ‘dirty talk‘ met andere vrouwen.

Beschuldigingen

Volgens Thomas is daar echter niets van waar en niet veel later trok Elianne de beschuldigingen weer in. Het zorgde alleen maar voor méér vragen, want deed Elianne dat onder druk van Thomas? ,,Hij houdt zijn portemonnee dicht als zij lelijke dingetjes zegt”, vertelde een bron aan Yvonne Coldeweijer.

Nieuwe vriendin?

Wat speelt hier allemaal? Op die vraag lijkt Thomas nu zelf antwoord te hebben gegeven, want deze week werd hij al met een andere vrouw gespot. Op juicekanaal Realityfbi verscheen een foto van zijn auto die geparkeerd stond bij het huis van zijn vermeende nieuwe liefde. ,,Zij is degene met wie hij al een tijd, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact heeft”, onthulde een bron aan het juicekanaal.

Overspel

Of overspel daadwerkelijk de oorzaak is van de relatiebreuk, is nog altijd niet duidelijk. Maar uit alles blijkt dat Elianne de breuk in elk geval níet aan zag komen. ,,Met jou wil ik nog 100 jaar zijn, nog 100 reisjes maken, nog 10.000 kusjes en knuffels geven en krijgen, met jou wil ik nog veel meer kinderen die in ons warme huisje opgroeien!”, schreef Elianne onlangs nog op Instagram. Schijn bedriegt, blijkbaar.

Tags

THOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck