Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Voor déze onmogelijke keuze staat Mart Hoogkamer!’

Mart MOET kiezen!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mart Hoogkamer is binnen no-time uitgegroeid tot één van de grootste artiesten in Nederland. Maar naast lof, krijgt de zanger ook kritiek over zich heen. De reden? Hij zegt om de haverklap zijn optredens af. Natuurlijk heeft iedereen weleens stemproblemen, maar Mart heeft daar wel héél vaak last van. Het stelt hem voor déze onmogelijke keuze!

Mart zou het vorige week enorm druk hebben met optredens door het hele land. Maar omdat hij ziek was, zijn de optredens verplaatst naar maart 2023. Vreemd is dat Mart afgelopen zaterdag wél in de live-uitzending van I Want Your Song verscheen. Het ging om een speciale WK-aflevering waar Mart op zoek ging naar het nieuwe WK-nummer. En dat terwijl zijn optreden in Den Helder, die op vrijdag gepland stond, geannuleerd was.

Twijfels

Het zorgde voor de nodige kritiek. Fans die al maandenlang aan het wachten waren op een optreden van Mart, konden hun kaartje weer diep in hun zakken stoppen, terwijl de zanger een dag later wél live op televisie was. Ook zorgde het voor veel vragen; het is namelijk niet de eerste keer dat Mart een optreden afzegt. Of hij is ziek, of hij heeft last van stemproblemen. 

Zorgen

Verschillende collega’s en vrienden hebben hun zorgen over de zanger geuit. Zo zegt vocalcoach Robin van Beek, die een grote rol heeft gespeeld bij het herstel van André Hazes, dat het ‘niet normaal’ is dat een artiest zo vaak optredens moet afzeggen vanwege stemproblemen. ,,Hij heeft hulp nodig’’, meende de vocalcoach zelfs. 

Stem sparen?

Het vreemde is dat ook eind deze maand optredens zijn geannuleerd. Zo is een optreden van 24 november nú al geannuleerd. De optredens rond het WK gaan echter wel gewoon door. Fans stellen zichzelf dan ook de vraag: spaart Mart zijn stem voor ‘belangrijke’ optredens?

Onmogelijke keuze

De onvrede van fans zorgt ervoor dat Mart keer op keer zijn excuses moet aanbieden op Instagram. Naast het feit dat hij niet met een ‘slechte stem’ op het podium wil staan, wil hij uiteraard zijn stem ook niet te veel belasten; het is natuurlijk zijn inkomstenbron. Mart staat steeds voor een onmogelijke keuze: stelt hij zijn fans teleur óf zet hij de kwaliteit van zijn stem op het spel?

[poll id=”141″]

Tags

MART HOOGKAMERWK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck