Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Waarom iedereen klaar is met Gordon!’

Door: Charlotte Wijnen
01-10-2022

Het gaat niet goed met Gordon. Zijn koffietent Blushing in Blaricum moest de deuren nog eerder sluiten dan verwacht en toen de cameraploeg van RTL Boulevard kwam opdagen bij de sluiting, kreeg Gordon een woedeuitbarsting. Hij verwijderde zijn social media en wil de media nóóit meer spreken. Maar een paar dagen later was hij alweer te vinden op Instagram… Roep je de kritiek dan niet over jezelf af, Gordon?

Met pijn in zijn hart moest Gordon onlangs de deuren van zijn koffietent Blushing sluiten. De zoveelste tegenslag voor de zanger, want ook met zijn tv-programma’s gaat het bergafwaarts. Hoewel zijn imperium steeds verder afbrokkelt, doet Gordon er werkelijk alles aan om zijn volgers te laten zien hoe fijn hij het heeft in Dubai.

Pochen

Dat ‘gepoch’ zorgt voor een hoop irritaties bij volgers en showbizz-collega’s. Volgens Henny Huisman leidt al dat opscheppen alleen maar tot méér weerstand. De kritiek die hij vervolgens krijgt is gewoon zijn eigen schuld, zo stelt Henny.

Maar eigen schuld of niet: Gordon was vorige week ineens klaar met alle negativiteit die hij over zich heen krijgt. Hij besloot van social media af te gaan en zei tijdens een woedeuitbarsting tegen RTL Boulevard dat hij de media nóóit meer wil spreken. Oftewel: iedereen moet hem gewoon met rust laten.

Media-aandacht

De pauze op social media hield hij niet lang vol, want na een paar dagen offline geweest te zijn, gooide hij zijn Instagram weer online en stond hij opnieuw in het middelpunt van de belangstelling. ‘Wat is er met Gordon aan de hand?’, vragen velen zich af. Kennelijk voedt Gordon zich met de media-aandacht, anders had hij zijn Instagram wel offline gehouden.

Belofte

Zijn andere belofte, nooit meer met de media spreken, staat nog wel. Toch zou het niemand verbazen als hij ook die belofte breekt. Weten we nog het moment dat hij naar Dubai verhuisde? Gordon kon niet wachten om het aan de media te vertellen. Ook toen hij maar liefst 20 kilo afgevallen was, genoot hij ervan dat er over hem geschreven werd.

Wáárom?

Zelfs als er iets ergs met hem aan de hand is, deelt hij dat met zijn volgers op Instagram. Zo was hij onlangs gestopt met insuline spuiten, wat hij bijna met de dood moest bekopen. Hoewel hij enorm geschrokken was, kon hij niet wachten om het zijn volgers te vertellen. Wáárom?

Nu is Gordon plotseling klaar met de media, maar tegelijkertijd is de rest van Nederland klaar met hém. Ongetwijfeld is het een kwestie van tijd tot Gordon de media weer zelf opzoekt, want als je het mij vraagt kan Gordon helemaal niet zonder media-aandacht!

DenD vraagt zich af

Roept Gordon de kritiek over zichzelf af?

DenD

Meer DenD