Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Wie gelooft Samantha Steenwijk nu nog?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Steenwijk was woést toen er ‘juice’ over haar relatie met Daisy uitlekte. Volgens Samantha ging het om een privékwestie en de media die erover schreven waren ‘zielig’. Maar deze week liet ze zelf doorschemeren dat het over en uit was tussen haar en Daisy. Wat bleek? Het was een stunt voor haar nieuwe single. Hoé hypocriet…

Illegale dieetpillen, vreemdgaan en een rechtszaak: Samantha Steenwijk wordt de afgelopen tijd gelinkt aan een hoop dingen, maar niet aan hetgeen waar ze bekend mee wilde worden, namelijk haar stem. Toen Yvonne Coldeweijer er onlangs een schepje bovenop deed en op haar juicekanaal groots aankondigde dat de vrouw van Samantha was vreemdgegaan, was de maat vol.

‘Zielig’

Uiteraard werd de roddel door de media opgepakt waarna Samantha besloot te reageren. Het verhaal was waar, maar ze kon niet begrijpen dat iedereen ermee aan de haal ging. Volgens haar ging het om een privékwestie en moest niemand zich ermee bemoeien. Coldeweijer werd ‘een heel zielig meisje’ genoemd.

Gebroken hart

Niemand kon het dan ook geloven toen Samantha deze week zélf een bericht deelde waaruit bleek dat het over en uit was tussen haar en Daisy. ,,Ik heb het vaker meegemaakt. Ben het zat om nog te gissen. Ik ben niet eens meer kwaad. Ik kies nu voor mezelf. En ik kom hier sterker uit. Er is niks meer wat je zeggen kan’’, schreef Samantha op Instagram. En om het nog duidelijker te maken dat de post over Daisy ging, deelde ze er een gebroken hart bij.

Stunt

Wat bleek? Het was gewoon een stunt! De zangeres dacht slim te zijn en zo meer aandacht te krijgen voor haar nieuwe single. Maar als je het mij vraagt kon ze geen dommere actie bedenken. Haar stunt haalt al haar geloofwaardigheid weg en in plaats van meer fans en luisteraars, zal ze er vermoedelijk alleen maar mínder krijgen.

Wanhopige poging

Onlangs haalde zanger Vinzzent, die Samantha heeft geholpen met haar carrière, keihard naar haar uit. Volgens hem doet Samantha álles voor bekendheid ,,Ze verraadt er zelfs haar beste vrienden voor. Haar imperium valt uit elkaar.”

Met deze actie bevestigt Samantha die woorden alleen maar meer. In een wanhopige poging voor een beetje aandacht gooit ze zelfs haar eigen vrouw Daisy, met wie ze al zestien jaar samen is, voor de bus. Bekend is ze nu zéker, maar haar geloofwaardigheid is voorgoed verdwenen.

[poll id=”169″]

Tags

BEDROGJUICESAMANTHA STEENWIJKVREEMDGAANYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck