Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Wie had gedacht dat relatie Jutta en Jake zou slagen?

Charlotte is blij met Jutta en Jake
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eerlijk, toen Jutta Leerdam haar relatie met Jake Paul bekendmaakte, was ik ervan overtuigd dat het binnen een paar maanden weer over en uit zou zijn. Nu, meer dan een jaar later, blijkt niets minder waar. Wie had dat gedacht?

Jutta en Jake maakten vorig jaar hun relatie wereldkundig nadat de twee meerdere keren samen waren gespot. Ik had mijn twijfels of deze relatie wel zo goed is voor Jutta. En dan vooral voor haar carrière. Waarom koos Jutta, uit alle mannen die voor haar in de rij stonden, uitgerekend deze bad boy?

Haat

Ik was niet de enige die zo dacht. Jutta, die nog nooit te maken had gehad met haat, werd ineens overspoeld met negatieve reacties op social media. Zelfs topsporters spraken hun ongenoegen uit. ,,Die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek!”, sneerde voormalig schaatser Ben van der Burg. En wie kon hem ongelijk geven?

Imago

Maar volgens Jutta was de kritiek volkomen onterecht. In een YouTube-video vertelde ze dat Jake in het echt heel anders is dan voor de camera. ,,Hij is lief en oprecht, kwetsbaar en open. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien”, zei Jutta. Het staat in schril contrast met zijn imago als bad boy. Jake heeft namelijk al het nodige op zijn kerfstok. Zo lag hij meerdere keren onder vuur vanwege zijn uitspraken over het coronavirus en is hij beschuldigd van oplichting en van seksueel misbruik.

Bad boy

Binnen een paar maanden zal het weer over en uit zijn, dacht ik. Maar nu, meer dan een jaar later, heeft Jutta het tegendeel bewezen. En ik moet eerlijk zeggen: van zijn imago als bad boy heb ik nog helemaal niets gezien. Jake vliegt, weliswaar met zijn privéjet, geregeld naar Nederland om met Jutta de toerist uit te hangen, de tulpenroute te doen en ‘J hartje J’ in een boom te kerven.

Carrière

Ook heeft Jutta inmiddels bewezen dat Jake geen slechte invloed heeft op haar carrière. Dus zolang ze niet plotseling achteruit gaat schaatsen, valt het volgens mij allemaal wel mee. En wie ben ik dan om iets van deze relatie te vinden?

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck