Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Wie helpt Gaby Blaaser uit haar droomwereld?’

Charlotte weet iets over Gaby
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

,,Na deze zwangerschap moet ik zo snel mogelijk mijn Instagram-lijf terug”, luidt één van de bizarre uitspraken van Gaby Blaaser. Ze is zwanger van haar eerste kindje, maar leeft nog altijd in haar eigen ‘Instagram-wereldje’ vol perfectie. Wie helpt Gaby uit haar droomwereld?

Dat Gaby Blaaser in haar eigen ‘Instagram-wereldje’ leeft is al lang duidelijk. Maar zelfs nu ze zwanger is van haar eerste kindje, lijkt Gaby social media nog stééds belangrijker te vinden dan het echte leven. Waar andere zwangere vrouwen niet kunnen wáchten om na de bevalling hun kindje te tonen op Instagram, kan Gaby niet wachten om haar Instagram-lijf terug te hebben.

Nepborsten

,,Tegen mijn personal trainer heb ik meteen gezegd: na deze zwangerschap moet ik zo snel mogelijk mijn Instagram-lijf weer terug”, vertelt Gaby in &C. Ook is ze van plan meteen een afspraak te maken voor een operatie. ,,Na m’n bevalling neem ik nepborsten. Ik wilde ze nooit, maar nu ik zie hoe mooi en vol ze zijn, denk ik toch dat ik eind 2024 ergens op een tafel lig.” Is dát serieus het eerste waar je aan denkt als je bevallen bent?

Instagram-lijf

Maar dat is nog niet alles: om zichzelf te motiveren, heeft ze alvast een broek gekocht waar ze momenteel niet in past. ,,Zo van: dat is het doel, daar wil ik in drie weken weer in passen. Stom, hè?” Ja, dat is inderdaad een beetje stom.

‘Ongelukje’

Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze haar ongeboren kindje in elk interview een ‘ongelukje’ noemt. ,,Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen”, aldus Gaby. Naast felicitaties, kan de influencer rekenen op een hoop commentaar. ,,Dat noem je geen ongelukje, maar een cadeautje!”, luidt het onder haar berichten op Instagram.

Eerste wijntje

Wel kijkt Gaby uit naar de bevalling. En nee, niet alleen om eindelijk haar kindje in haar armen te sluiten, maar vooral om haar eerste wijntje in te schenken. Sommige dingen kan je beter voor je houden, Gaby!

Tags

GABY BLAASER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck