Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Wie houdt Linda de Mol voor de gek?’

Linda 'kreng' de Mol houdt iedereen voor de gek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De foto’s van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen op de Story-cover lijken hét bewijs te zijn dat de twee officieel weer samen zijn. Toch heeft Linda besloten om Jeroen niet in haar miljoenenvilla te laten wonen, maar in haar tuinhuis. Doet ze dat voor zichzelf, of voor de buitenwereld?

Ongeveer een jaar geleden vertrokken Linda de Mol en Jeroen Rietbergen voor een wereldreis. Op dat moment mocht nog niemand weten dat Linda het weer aan het proberen was met Jeroen, tot ze op Valentijnsdag samen werden gezien op een terras in Parijs. ,,Ik ben niemand een verklaring schuldig. Dit gaat over mijn privéleven. Het enige wat ik kwijt wil is dat ik na een jaar nog iets uit te zoeken heb”, zei Linda destijds over haar relatiestatus.

Vervolgd

Niet veel later barstte de bom, want het Openbaar Ministerie besloot Jeroen te vervolgen voor seksueel misbruik. Velen hadden verwacht dat Linda Jeroen alsnog de deur zou wijzen, maar niets bleek minder waar. Sterker nog: de auto van Jeroen werd juist steeds vaker op de oprit van Linda gespot.

Tweede kans

Uiteindelijk was het niet Linda, maar haar dochter Noa die voor het eerst iets losliet over de situatie. Ze zei dat ze ‘boos, verdrietig en teleurgesteld’ op Jeroen is, maar dat ze ook niet zomaar alle jaren vóór het Voice-schandaal vergeten is. ,,En hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt”, aldus Noa. ,,Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen.”

Betrapt

En daarmee bevestigde Noa eigenlijk wat iedereen al dacht: haar moeder heeft Jeroen een tweede kans gegeven. Inmiddels durft Linda zelfs weer met Jeroen over straat, want twee weken geleden werden ze door weekblad Story betrapt toen ze boodschappen aan het doen waren. En als dát geen bewijs is, dan weet ik het ook niet meer.

Tuinhuis

Krijgt Jeroen met kerst dan weer een plekje aan tafel? Nou, zo ver is Linda dan óók weer niet. Ze heeft tijd nodig, weet een Story-bron. Daarom laat ze Jeroen nog niet in haar miljoenenvilla, maar in het tuinhuis wonen. De grote vraag is: doet Linda dat voor zichzelf, of voor de buitenwereld? Ik denk het laatste, want volgens de bron brengt Jeroen ‘best wel wat nachten bij Linda door’. Dus wie hou je nou eigenlijk voor de gek, Linda?

Tags

LINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck