Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Zó deelt ex-vriend Gordon genadeklap uit!’

Charlotte vindt iets van Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het moest dé grote comeback worden van Gordon: zijn albumpresentatie. Maar in plaats van de sterren van de hemel te zingen, zong hij zo vals als een kraai. Was Gordon niet in ‘vorm’, of speelt er iets anders?

Na de heftige relatiebreuk heeft Gordon zichzelf weer bij elkaar geraapt. Hij is terug op social media en heeft na acht jaar besloten een muzikale comeback te maken. Voor zijn albumpresentatie, die eerder deze week plaatsvond, nodigde Gordon de pers uit. Na alle drama van de afgelopen jaren kan hij namelijk wel wat positieve media-aandacht gebruiken.

Comeback

En media-aandacht krijgt Gordon zéker, maar niet zoals hij had gehoopt. Want wat zijn grote comeback moest worden, eindigde in een grote nachtmerrie. Zijn stem liet hem in de steek en het idee om cameraploegen uit te nodigen, kwam als een boemerang terug in zijn eigen gezicht. De beelden werden onder meer in Vandaag Inside uitgezonden, waar de VI-heren gierden om het ‘gekraai’ van Gordon: ,,Hij zou zelfs nog voor een winkel worden weggestuurd!”

Afgang

Het zijn dezelfde grapjes die Gordon ooit als jurylid bij Idols maakte. Maar om zijn eigen afgang kan hij hoogstwaarschijnlijk niet lachen. ,,Als je toewerkt naar een comeback en een album maakt, dan is dit je moment. Dan moet je het goed doen”, reageerde VI-tafelgast Albert Verlinde. En dat weet Gordon uiteraard ook.

Gavin Rozario

Maar was Gordon niet in ‘vorm’, of speelde er iets anders? Nét voordat hij het podium betrad, hoorde hij dat zijn ex Gavin Rozario hem voor de rechter sleept. Dat heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de uitspraken die Gordon eerder dit jaar deed in het programma van Beau van Erven Dorens.

Genadeklap

Voor Gordon kan de genadeklap van zijn ex niet op een slechter moment komen. Een bron die bij de albumpresentatie aanwezig was, onthult aan weekblad Privé dat Gordon behoorlijk van slag was van het nieuws dat hij binnenkort voor de rechter moet verschijnen. Het zou zomaar kunnen dat hij daardoor geen enkele noot wist te raken, met als gevolg dat zijn zangcarrière nu alweer aan een zijden draadje hangt.

Vals

Was het toeval dat Gavin juist op dit moment toesloeg? Ik vermoed van niet, maar wie kan het hem kwalijk nemen? Gordon koos er notabene zelf voor om tijdens het interview met Beau een familiegeheim van zijn ex op straat te gooien in een poging om zijn eigen hachje te redden. En dat is, zoals Connie Witteman al zei, net zo vals als zijn stem klonk tijdens de albumpresentatie.

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck