Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Zó gooide Sieneke haar eigen ruiten in!’

Charlotte weet iets van het vreemdgaan van Sieneke
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sieneke Peeters en Jan Baum besloten ruim een halfjaar geleden al te gaan scheiden, maar vorige week deed de zangeres daar pas voor het eerst een boekje over open. Had ze dát maar nooit gedaan…

Sieneke vertelde vorige week in een interview met weekblad Privé dat Jan, de vader van haar twee kinderen, en zij uit elkaar waren gegroeid. Ook benadrukte ze dat er absoluut geen ander in het spel is. En bij dat laatste zet Jan vraagtekens. Volgens hem steekt het verhaal anders in elkaar.

‘Vreemdgegaan’

Jan, die normaliter nooit de media opzoekt, wil hier toch een stokje voor steken. Hij beweert dat Sieneke twee gezichten heeft en dat ze hem bedrogen heeft. Sterker nog: volgens hem is daar zelfs beeldmateriaal van. ,,Daarop zie je mijn ex met iemand anders weggaan van een locatie. Dat was een klap in mijn gezicht”, aldus Jan in Privé. ,,Ik denk dat ze ook nog wel contact hebben. Van meer mensen heb ik dit gehoord, ook al vóór onze scheiding.”

Slang

In het uitgebreide interview neemt Jan geen blad voor de mond. Hij noemt zijn ex-vrouw niet alleen een vreemdganger, maar ook een leugenaar én een slang. Sieneke is behoorlijk geschrokken van de beschuldigingen van de man met wie ze tien jaar getrouwd is geweest. ,,Over een ding wil ik heel duidelijk zijn, tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan”, reageert ze.

Vragen

Sieneke rept met geen woord over het beeldmateriaal dat Jan beweert te hebben. En wat bedoelt ze met ’tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan’? Het roept alleen maar méér vragen op, al helemaal nu ze gelinkt wordt aan volkszanger Jeffrey Heesen, die gewoon in een relatie blijkt te zitten. Heeft Sieneke, de BN’er van wie je het nooit zou verwachten, niet één, maar zelfs twee relaties geruïneerd?

Imago

Of Sieneke daadwerkelijk een vrouw is met twee gezichten moet nog blijken, maar de beschuldigingen aan haar adres zijn natuurlijk niet goed voor haar brave imago. Sieneke had beter haar mond kunnen houden, want dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje…

Tags

SIENEKE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck