Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Zó hypocriet is Maxime Meiland’

Charlotte vindt iets van Maxime
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat de familie Meiland recht voor zijn raap is, weten we inmiddels. Het is ook één van de redenen waarom de familie zo populair is. Toch vindt Maxime dat er de afgelopen tijd té veel geoordeeld wordt over BN’ers. Maar wat blijkt? In haar biografie doet ze precies hetzelfde…

Sinds de komst van de juicekanalen wordt de één na de andere BN’er aan de schandpaal genageld. Geliefd door lezers, maar gevreesd door BN’ers. En het gaat steeds verder: tegenwoordig zijn er zelfs rubrieken waarin BN’ers persoonlijk worden aangevallen.

‘Beschamend’

Maxime vindt het beláchelijk zo laat ze weten op Instagram. ,,Ik vind het werkelijk beschamend! Ik erger me zó erg aan juicekanalen die een rubriek openen over een bekende Nederlander en berichten posten van mensen die zeggen: Ja, maar zij is helemaal niet leuk hoor, want ik heb dit en dit gehoord!” Ze vindt het vreemd dat mensen hun gal spuwen over iemand die ze helemaal niet kennen. Zelf zegt ze het gewoon tegen iemand als ze diegene niet mag. Althans, dat beweert ze. Maar ís dat ook zo?

Sneren

De biografie van Maxime is uit en naast het indrukwekkende verhaal over haar eigen leven, kan ze het niet laten sneren uit te delen aan andere BN’ers. Zo noemt ze Badr Hari een ‘vreselijk figuur’, terwijl ze hem nog nooit heeft ontmoet. ,,Echt een haantje. Een kwal. Dat je denkt: gatver.” Ook Waylon spaart ze niet: ,,Hem moet ik ook niet, al helemaal niet meer na dat vreemdgaan. Wat een pipo ben je dan.”

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Maxime nare uitlatingen doet over BN’ers. In de biografie van Martien Meiland deed ze precies hetzelfde. Daarin noemde ze Anna Nooshin ‘fake’, terwijl ze daarvoor nog een gezellig interview met haar had. Oei…

‘Mij niet bellen’

Anna Nooshin was woest, maar Maxime was niet van plan de confrontatie met haar aan te gaan. Gaat ze dat dit keer wel doen als een BN’er haar boos opbelt? Natúúrlijk niet! Mij niet bellen, denkt Maxime. ,,Ik ga waarschijnlijk niet opnemen, want ik ga die confrontatie dan niet aan”, zegt ze in De Telegraaf. ,,Dat is een beetje mijn mening. Dat heeft iedereen toch wel?” Tja, doe je nu niet hetzelfde wat je eerder ‘beschamend’ noemde?

Dat gezegd hebbende, in haar boek staan naast haar uitspraken over BN’ers gelukkig ook een hoop dingen die wél de moeite waard zijn om te lezen. En daarom ga ik het boek tóch uitlezen.

Tags

MAXIME MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck