Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Zó oneerlijk zijn de miljoenen tussen de Meilandjes verdeeld!’

Charlotte weet iets over de Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Montana net als de rest van haar familie een rol speelt in Chateau Meiland, verdient ze véél minder dan haar zusje. Terwijl Maxime de ene na de andere miljoenenvilla op de kop tikt, durft Montana niet eens de verwarming aan te zetten. Het contrast tussen de zussen kan bijna niet groter, als je het mij vraagt!

Montana maakt zich zorgen: de klanten in haar winkel in Noordwijk nemen af, alles wordt duurder en daarbovenop is er nog de energiecrisis. ,,Ik heb wel zorgen over 2023’’, gaf ze toe in gesprek met weekblad Weekend. In 2021 stroomde de winkel dagelijks vol met klanten, maar afgelopen jaar werd het steeds rustiger. Montana ziet daar geen verandering in komen dit jaar.

Geen verwarming

Ook maakt ze zich zorgen over de energiecrisis. In haar winkel durft ze de verwarming zelfs niet aan te zetten. ,,Ik sta hier te vernikkelen, het is zó koud. Daar let ik ook op. Dat moet wel’’, zei Montana daarover. 

Wát een verschil met haar zusje Maxime! Samen met haar vriend Leroy tikt zij de ene na de andere miljoenenvilla op de kop. In tegenstelling tot Montana lijkt Maxime zich nergens druk om te maken. Zeker niet als het gaat over de energiecrisis. Het zorgt al lange tijd voor vragen: waarom is het verschil in inkomen tussen de zusjes zó groot?

Toegegeven

Montana heeft voor het eerst toegegeven dat Maxime inderdaad meer betaald krijgt voor haar rol in Chateau Meiland. Hetzelfde geldt voor Erica en Martien: ook zij verdienen een veel dikkere boterham dan Montana. Het stel was al meerdere keren verhuisd voordat Montana eindelijk het geld bij elkaar gesprokkeld had om haar eerste woning te kunnen kopen.

Oneerlijk

Toen Chateau Meiland nog in Frankrijk werd opgenomen, was het begrijpelijk dat Montana minder verdiende. Zij besloot in Nederland te blijven voor haar winkel. Maar inmiddels is de familie al geruime tijd terug in Nederland en sindsdien is Montana veel vaker in de serie te zien; zelfs in de kerstspecial speelde ze een grote rol. En dat is nog niet alles: het gerucht gaat zelfs dat haar nieuwe woning wordt gebruikt voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.

Over bedragen doet niemand van de familie uitspraken, maar het is wel duidelijk dat er een heel groot verschil zit in de inkomens binnen de familie Meiland. Waar het ene gezinslid een miljoen heeft, kan de ander de verwarming niet aanzetten. En dat terwijl Montana ook háár privacy heeft moeten opgeven voor de serie. Is dat eerlijk? Ik denk het niet.

[poll id=”158″]

Tags

FAMILIE MEILANDMEILANDJESMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck