Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Zó ongeloofwaardig zijn Harry en Meghan!’

Charlotte vindt iets van Harry en Meghan
Door: Charlotte Wijnen
10-12-2022

Er is grote ophef ontstaan nadat het eerste deel van de documentaire van Harry en Meghan online is gekomen. Vertelt het koppel wel de waarheid? Volgens kijkers niet: niemand lijkt ook maar één woord te geloven van wat ze vertellen. Verschillende verhalen, neppe beelden en zelfmedelijden: zó ongeloofwaardig zijn Harry en Meghan!

,,Harry en Meghan zijn niet eerlijk in de docu”, luidt het op Twitter. Eigenlijk begint het al aan het begin van de eerste aflevering, nog vóór de docu echt begint. ,,Leden van de koninklijke familie weigerden commentaar te geven op de inhoud van deze serie”, luidt de boodschap. Maar volgens Britse media is het koningshuis nóóit benaderd. Of we in het tweede deel nog een reactie gaan zien is niet bekend, maar de eerste drie afleveringen laten een behoorlijk eenzijdig verhaal zien. En dat is nog zacht uitgedrukt.

Ander verhaal

In de eerste aflevering vertellen Harry en Meghan over hun eerste ontmoeting. Het verhaal is zó romantisch dat het lijkt alsof het regelrecht uit een film komt. En volgens critici zou dat nog kunnen ook, want hoewel er eerder beweerd werd dat de twee elkaar hebben ontmoet via een blind date, vertelt het koppel nu een verhaal dat we nooit eerder hebben gehoord. ,,Meghan en ik leerden elkaar kennen via Instagram”, vertelt Harry.

Media

Velen vermoeden dat het liefdesverhaal een grote leugen is. Liegen over een eerste ontmoeting klinkt onschuldig, maar in de tweede aflevering lijken deze leugens steeds groter te worden. Toen de relatie van Harry en Meghan naar buiten kwam, werd Meghan naar eigen zeggen kapotgemaakt door de media. ,,Mijn huis was omsingeld: er zaten altijd mannen in de auto, wachtend tot ik iets zou doen.”

‘Nep’

In het eerste deel komen vooral Meghan en haar familie aan bod. Vol zelfmedelijden vertelt Meghan hoe zij en ook haar moeder lastiggevallen werd door de media, terwijl haar vader de media juist weer opzocht. Vervolgens worden er beelden laten zien dat Meghan achtervolgd wordt door paparazzi. Allemaal nep, zo stellen Britse media.

Meghan de actrice

Natúúrlijk werd Meghan achtervolgd door de media, maar de beelden die ze in de documentaire laten zien zouden geen authentieke beelden zijn geweest. Het zorgt voor een hoop vragen, want als de documentaire het echte verhaal van Harry en Meghan laat zien, waarom worden er dan geen authentieke beelden getoond?

Als je het mij vraagt wordt de documentaire met de minuut ongeloofwaardiger. Sterker nog: de actrice in Meghan komt steeds meer naar boven en het lijkt erop dat ze een rol aan het spelen is. En íedereen heeft het door. Behalve Harry dan.

Meer DenD