Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Zó roept Bas Smit kritiek over zichzelf af’

Bas Smit zou iets meer zijn grote mond moeten houden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat Bas Smit en Nicolette van Dam maar al te graag willen laten zien dat ze succesvol zijn en tonnen binnenhalen (met wat eigenlijk?), is inmiddels wel duidelijk. Maar o wee als je kritiek op Bas hebt, want dán krijg je de volle laag.

Bas en Nicolette gaan lachend door het leven. Wat ze precies doen weet ik niet, maar ze hebben alle reden om huppelend door het leven te gaan. Zo verdient Bas alleen al met zijn hysterische Instagram-posts een grote zak geld.

Kritiek

En die hysterische posts leveren hem vaak – tot zijn eigen grote verbazing – veel kritiek op. En dáár kan de man van Nicolette dan weer niet tegen. ,,Bas vindt het soms wel ingewikkeld dat hij door zijn bekende status zo snel veroordeeld wordt”, bevestigt zijn manager Leontine Mourits.

Pinkpop

Maar roept Bas die kritiek niet over zichzelf af? Vorige week vond het driedaagse evenement Pinkpop plaats en Bas deelde op Instagram dat hij en zijn vrouw Nicolette daar voor het eerst bij waren. ,,70.000 mensen lampje aan en meezingen. Zo goed! Echt kippenvel! Onze eerste keer Pinkpop was echt vet”, schreef hij op Instagram.

Ed Sheeran

Bas en Nicolette die met een plastic bekertje lauwe wijn tussen de ‘normale’ mensen staan in het publiek? Nee, natúúrlijk niet. Het koppel was uitgenodigd door Ed Sheeran en mocht tijdens zijn optreden backstage op het podium staan. Cool, vond Bas. Maar zijn volgers dachten daar anders over. ,,Als je het Pinkpop-gevoel ervaart sta je tussen de mensen, eet je staande en wacht je in de rij voor de plee. Dat is Pinkpop. Niet backstage met een VIP-bandje!”, reageert een boze volger.

Gepikeerd

Waar andere BN’ers hun schouders zullen ophalen bij dit soort reacties, is Bas er als de kippen bij om duidelijk te maken dat hij en zijn vrouw zo lekker gewoon zijn gebleven. ,,We hebben oprecht bijna de helft van de tijd op het veld gestaan met een plastic bekertje, zoals het hoort”, reageert Bas gepikeerd. ,,Maar waren uitgenodigd door Ed. Leek ons allemaal beter dat ik beter zijn kant op kon gaan dan hij bij ons op het veld.”

En met die reactie bevestigt hij alleen maar dat zijn volgers gelijk hebben. Want als íemand het moeilijk vindt om bescheiden te blijven, dan is het wel Bas Smit.

Tags

BAS SMITNICOLETTE VAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck