Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Zó schaamteloos is Rob Kemps!’

Charlotte vindt iets van Rob Kemps
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Kemps heeft zijn gezin achtergelaten voor achtergronddanseres Stephanie. De Snollebollekes-zanger krijgt van alle kanten kritiek, maar daar lijkt hij niet mee te zitten. Al vóór de breuk met Miriam Swinkels schreeuwde hij van de daken dat hij verliefd is. Zó schaamteloos is Rob Kemps!

Rob Kemps maakte vorige maand bekend dat hij en Miriam ‘in goede harmonie’ uit elkaar zijn gegaan, maar al snel werd duidelijk dat Rob haar aan de kant heeft gezet voor een andere vrouw. De Snollebollekes-zanger zou vaker vreemd zijn gegaan en Miriam zou het helemaal zat zijn geweest. Lógisch.

Stephanie

Liefdesverdriet heeft Rob geen moment gehad, want niet veel later werd hij met achtergronddanseres Stephanie gespot. Sindsdien wordt Rob overspoeld met negatieve reacties: zijn volgers zijn niet te spreken over het feit dat hij de moeder van zijn twee kinderen inruilt voor een ander. Dochtertje Lola is nog geen jaar oud.

Hints

Rob zit niet met de kritiek in zijn maag. Hij en Stephanie zijn verliefd en iedereen mag het weten. Sterker nog: hij deelt al wéken hints dat hij verliefd is op Stephanie.

Begin april, tijdens het laatste Snollebollekes-concert, kondigde hij een romantisch liedje aan. ,,Speciaal voor mon amour”, zou Rob hebben gezegd. Voor Miriam, dacht het publiek toen nog. Niets bleek minder waar: slechts twee dagen later kondigden Rob en Miriam de relatiebreuk aan. Dat hij al langere tijd vreemdging bevestigde hij zélf doodleuk op het podium. Voor Miriam ongetwijfeld de druppel die de emmer deed overlopen.

Gespot

Heeft Rob last van een schuldgevoel? Daar lijkt het niet op, want inmiddels laat hij zijn nieuwe vriendin aan de buitenwereld zien. Hij en Stephanie werden afgelopen weekend gespot toen ze aan het varen waren op de Vinkeveense Plassen. Dat ook dat nieuwtje direct werd gedeeld op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer, lijkt Rob niet erg te vinden. Hij kan er natuurlijk niets aandoen dat hij verliefd is. Of maakt hij dat zichzelf gewoon wijs?

Verhuizen

Naast dat Miriam mentaal een hoop te verduren heeft, blijkt ook dat ze financieel het nakijken heeft. Omdat Rob en Miriam nooit getrouwd zijn, heeft zij naast een bijdrage voor de kinderen, nérgens recht op. Ook hun gezamenlijke woning staat op de naam van Rob, waardoor Miriam en de twee kinderen moeten verhuizen. En of dat allemaal nog niet erg genoeg is, moet Miriam nu toekijken hoe Rob vrolijk zijn luxe leventje verder leeft met Stephanie. Scháámteloos!

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck