Showbizzexpert Anette de Vries: ‘Wanneer krijgt Roxeanne Hazes haar eigen reallifesoap?’

Anette wil een soap van Roxeanne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Roxeanne Hazes maakte indruk in het NPO-programma ‘Boerderij van Dorst’. Zonder lelijkheid gaf ze een inkijkje in haar familieperikelen. Daar kan de rest van de Hazes-kliek nog een harde les uit leren.

Op de boerderij van Raven van Dorst ging Roxeanne Hazes meteen los. Ze vertelde over geitenyoga, Tarotkaart readings, haar overtuiging dat haar vader altijd bij haar is, en haar ervaringen met postnatale depressie en een giftige relatie op haar zestiende.

Klaagzang
Opvallend genoeg was het verre van een sombere klaagzang of melodramatische wendingen. Net als haar vader en broer worstelt ook zij met podiumvrees. Het verschil is dat zij niet de toevlucht zoekt in een hotelkamer met een fles drank. Roxeanne: ,,Ik word geen draak voor mijn omgeving. Ik leef gewoon wat meer in mijn eigen bubbel.” 

Wraakactie
Je zou denken dat Roxeanne nooit meer publiekelijk over haar moeder zou durven praten. Immers, nadat zij openhartig in ‘Beste Zangers’ had verteld over de pijnlijke herinnering dat Rachel na de dood van André Hazes sr. maandenlang niet voor haar kon zorgen, sloeg Rachel genadeloos terug. Rachel zei dat het ‘de rijke fantasie betrof van een toen nog jong meisje’. Oftewel: Roxeanne had alles bij elkaar gelogen.

Snoeren
Toch laat Roxeanne zich de mond niet snoeren. In ‘De Boerderij van Dorst’ bracht ze opnieuw haar jeugd ter sprake. Tijdens het appelplukken vertelde ze te hebben gebroken met haar moeder om haar gezin te beschermen tegen nóg meer trauma. Het getuigt van moed om haar verhaal te blijven delen. Roxeanne blijft oprecht zonder zich te verlagen tot lelijkheid.

Mooie dingen
Haar nieuwe single ‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’ is zojuist uitgebracht. Met haar muziek weet ze de aandacht te trekken, juist op een moment dat haar broer André worstelt met zijn populariteit nu de verleidingen van seks, drugs en excessen uit beeld lijken verdwenen. Videoland, geef ons een reallifesoap met Roxeanne, want eerlijkheid duurt het langst.

Tags

ANDRE HAZESANDRE HAZES SENIORRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck