Sieneke over ‘vechtscheiding’: “kwam rechter aan te pas”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Vorig jaar is Sieneke gescheiden van haar man Jan. Dit maakte de zangeres bekend in augustus. Terwijl haar man aan Privé vertelde dat er sprake was van een ‘vechtscheiding’ zei Sieneke destijds dat het – naar omstandigheden – van een ‘leien dakje’ verliep, wat verwarring brengt bij fans. Shownieuws confronteert de zangeres…

,,Als je gaat scheiden komt daar eigenlijk altijd een rechter aan te pas”, vertelt Sieneke aan Shownieuws. ,,Er zijn al zoveel dingen over gezegd en ik wil eigenlijk niet daar te veel over uitweiden”, vertelt de zangeres verder.

De reden hiervoor is voornamelijk ter bescherming van haar kinderen, Rosalie en Dani, die ze samen met haar ex-man Jan heeft. ,,Voor de oudste, ze wordt tien. Zij leest en zij hoort eigenlijk al te veel”, aldus Sieneke over de situatie.

Sneer

Ex Jan was er klaar mee en haalt uit naar Sieneke in een interview in de Privé. ,,Dit meisje heeft echt twee gezichten. Alles komt op sociale media waardoor men denkt: ‘wat een leuke vrouw’. Maar nu vertel ik eenmalig mijn kant zodat mensen het echte verhaal lezen.” De zangeres bleek hier erg geschrokken van te zijn en reageerde met: ,,Ik vind het jammer te vernemen dat Jan een slecht gevoel en opvatting heeft over de scheiding. Het overvalt me, omdat ik schrik van zijn houding en wat hij zegt.”

De geruchten dat Sieneke een nieuwe vlam heeft gaan al enige tijd rond. Of dit waar is laat de zangeres in het midden.

Tags

SIENEKE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck