Sieneke wil weer naar het Songfestival: ‘Met Frans Bauer!’

Sieneke wil Songfestival dieptepunt herhalen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sieneke, die in 2010 met het liedje Sha-la-lie meedeed aan het Eurovisie Songfestival, wil nóg een keer meedoen. Dit keer niet alleen, maar samen met Frans Bauer. ,,We hebben nog een jaar de tijd! Zeg nooit nooit.”

Sieneke en Frans Bauer hebben elkaar helemaal gevonden: de twee gaan samen op tournee door het hele land. Ze hebben inmiddels de première achter de rug en hierna staan ze nog 49 keer samen in Nederlandse en Belgische theaters. ,,Het klinkt al zo lekker. Alsof we al jaren samen zijn”, zegt Sieneke enthousiast in weekblad Privé.

‘Magisch’

Sieneke en Frans ontmoetten elkaar in 2010 en sindsdien hebben de twee altijd contact gehouden. Een paar jaar geleden ging Frans op theatertour en als cadeau voor zijn fans nam hij Sieneke een keer mee. ,,Wat er toen gebeurde, was magisch”, blikt Frans terug. ,,De hele zaal was echt weg van haar. Geweldig om te zien. Dat was de aanleiding om samen de studio in te gaan.”

‘Zeg nooit nooit’

Frans en Sieneke hebben grootse plannen samen. Naast een theatertour en tv-plannen, zouden de twee ook graag mee willen doen aan het Songfestival. ,,Wat zouden we dan zingen?”, vraagt Frans aan Sieneke. ,,Een Griekse sirtaki, zoals we die ook tijdens onze show doen?”, lacht Sieneke terug. En dan serieus: ,,Nee, de Nederlandse inzending is nu al bekend, we hebben nog een jaar de tijd! Zeg nooit nooit.”

Tags

FRANS BAUERSIENEKESONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck